ITALIA: Ashton Kutcher koser seg på ferie i Italia, sammen med Lorene Scafaria og kompis Matt Mazzant.  Foto: Ashton Kutcher/Twitter
ITALIA: Ashton Kutcher koser seg på ferie i Italia, sammen med Lorene Scafaria og kompis Matt Mazzant. Foto: Ashton Kutcher/Twitter Vis mer

Feiret jul i Europa med ny brunette

Ashton Kutcher feiret julehøytiden med ny skjønnhet, langt borte fra ekskona.

Publisert
SEHER.NO: Ashton Kutcher (33) ligger ikke på latsiden etter bruddet med kona Demi Moore (49) tidligere denne høsten. Det har den siste tiden haglet med oppslag om Ashton som fester med forskjellige Demi-kopier.

Han er for tiden aktuell i feelgood-filmen «New Year's Eve», og har den siste tiden reist rundt i Europa for å promotere den. Julehøytiden feiret han i Italia, sammen med den amerikanske manusforfatter og regissør Lorene Scafaria (33).

Nylig tvitret kjekkasen et bilde av seg selv, Lorene og en kompis, med teksten: «Romansk høytid med venner. Ha en fantastisk nyttårsfeiring!».

Men det ser ut til at Ashton og Lorene er mer enn bare venner. Paret ble observert spankulerende hånd i hånd rundt i de trange italienske gatene, mens han foreviget deres opplevelser gjennom kameralinsen. Selve julekvelden var paret på en romantisk middag på en intim restaurant i Pisa.
 
- De holdt hender, mens de delte en tallerken med spagetti. Han betalte selvfølgelig, forteller øyenvitnet Alex Thorpe til Us Magazine.

Lorene og Ashton møttes allerede i februar i år, da han testet ut en rolle til en av filmene hennes. Rollen gikk til The Office-Steve Carell (49), men Kutcher depper ikke av den grunn, for han kapret hjertet hennes. Scafaria var tidligere i år sammen med The O.C.-skuespiller Adam Brody (32).

Ekskona Demi feiret på sin side julehøytiden i rolige omgivelser sammen med hennes tre barn, fra det tidligere ekteskapet med skuespiller Bruce Willis (56).

- Hun har det bra, og gleder seg til å ta fatt på det nye året, forteller en kilde til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk ut Stordalens nye luksushotell!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer