FIKK FRIERBREV: Anita Topnesvåg fikk mange frierbrev etter at hun prøvde å kapre ungkaren Stig Kjos på TVNorge. Men hun tviler på at hun kommer til å svare på disse. Foto: TVNorge
FIKK FRIERBREV: Anita Topnesvåg fikk mange frierbrev etter at hun prøvde å kapre ungkaren Stig Kjos på TVNorge. Men hun tviler på at hun kommer til å svare på disse. Foto: TVNorgeVis mer

- Feiret jul hver for oss

Ungkaren-Anita er single igjen.

SEHER.NO: Anita Topnesvåg (41) fra TVNorge-programmet "Ungkaren" entret det nye året som ungkarskvinne etter at det rett før jul ble slutt med kjæresten Kjartan Aasbø (32).

- Det ble slutt rett før jul, og har nok ligget og ulmet lenge. Vi har nok svært ulike personligheter, sier Topnesvåg til Seher.no.

Hun bekrefter at eks-kjærestene feiret jul hver for seg, men hevder dette var planlagt lang tid i forveien.

Anita fant tilbake til eks-kjæresten i mai, etter at hun kom hjem fra "Ungkaren"-innspilling i Sør-Afrika. I september flyttet de sammen med Anitas to barn og Kjartans ene inn i en 117 kvadratmeter stor leilighet i Colosseum Park i Oslo.

Nå forbereder Topnesvåg seg på en tilværelse som ungkarskvinne i leiligheten.

- Jeg har nok mye av ansvaret for denne avgjørelsen, da jeg nok omtrent fra da vi flyttet sammen over i en annen leilighet i Colosseum Park i septembar har kjent at det er en enorm stor overgang fra å ha bodd alene i 19 år til å skulle dele alt med en kjæreste.

- Men jeg er ganske sikker på at det var mer, fordi det manglet en liten og vesentlig del av følelser mellom oss, som gjorde utfallet gjeldene.  Det er synd at det ikke går når 90 prosent er riktig i et forhold, men den siste biten er også viktig, sier hun til Seher.no.

Selv om hun fikk en rekke frierbrev og Facebook-henvendelser etter TV-opptredenen, hevder Anita at hun ikke har noen planer om å se seg om etter en ny ungkar med det første.

- Jeg er blant annet travelt opptatt med jobben min i neglsalong. Så jeg tror ikke jeg kommer til å svare på noen av de henvendelsene jeg fikk nei, sier hun til Seher.no

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Se realitystjernenes julevideo!