PÅ GRAN CANARIA: Foto: Stella Pictures
PÅ GRAN CANARIA: Foto: Stella Pictures Vis mer

Feiret ikke nyttår i Norge

- Alt sammen har vært helt topp.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (23) har tilbragt nyttårsaften sammen med samboer Aksel Hennie (36) og hans familie på Gran Canaria.

Det skriver den norske artisten på sin egen blogg (ekstern lenke).

«Julen min har vært god, første halvdel i Sogndal med min familie, siste del i Spania med Aksel sin. Begge deler var helt topp», skriver artisten.

Damli Aaberge, som slo gjennom etter å ha kapret andreplassen i «Idol» i 2005, forteller at hun har tatt en pause fra alt i høytiden.

«Har virkelig tatt meg fri fra alt i jula, inkludert blogging. Veldig deilig å la alt ligge, det er helt nødvendig av og til.»

Sangeren avslørte i desember at hun var på audition til filmen «Max Manus». Men hun nektet å spille mot Hennie.

- Dette tror jeg ikke jeg har sagt før, men jeg var på audition til «Max Manus»! Men jeg nektet å spille mot Aksel, så de måtte få inn en annen. Jeg trodde han var litt skummel. Litt for flink, sa Damli Aaberge til Dagbladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette er Tones favorittdesigner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer