FEIRET GULLET: Andreas Thorkildsen og Christine Vukicevic hadde ingen problemer med å vise følelser under nattens gullfest. Foto: SCANPIX
FEIRET GULLET: Andreas Thorkildsen og Christine Vukicevic hadde ingen problemer med å vise følelser under nattens gullfest. Foto: SCANPIX Vis mer

Feiret gullet med kjæresten

Andreas Thorkildsen og Christina Vukicevic tør endelig vise alle hva de føler for hverandre.

SEHER.NO: De har vært kjærester i over tre år, men superparet Andreas Thorkildsen (26) og Christina Vukicevic (21) stiller sjelden opp i media sammen.

Men etter at Andreas sikret sitt andre OL-gull på rad lørdag, hadde spydhelten ingen problemer med å posere sammen med sin flotte samboer.

- Andreas er blitt mer voksen og moden. Han har vel også kommet til et nivå hvor han innser at det er uunngåelig at de to ikke blir fotografert sammen ved store hendelsen, og innsett at mediene er en del av jobben, sier trener Åsmund Martinsen til Dagbladet.

Etter at de to ble kjærester i 2005 har de vist klart og tydelig at de ikke liker all oppmerksomheten fra media. Da de to ble fotografert på tribunen sammen under Bislett Games i 2006 svarte Andreas på oppmerksomheten med å vise fingeren til fotografene.

- Ingen av oss er spesielt PR-kåte. Hvis vi skal i avisen har vi lyst til å være der fordi vi er gode til å løpe eller kaste. Jeg har lyst til å bygge mitt eget navn og bli omtalt fordi jeg har prestert bra. Ikke fordi jeg er kjæresten til "han derre spydkasteren", har Christina tidligere forklart til Dagbladet Sport.

Men under nattens gullfest i Beijing klarte de to ikke holde fingrene fra hverandre. De smilte og lo, kysset og klemte hverandre så fort muligheten var der.

- For meg handler det mye om settingen. Dette her, på en dag som dette, er noe helt annet enn en kvalm hjemme hos-reportasje, sier Thorkildsen.

Og Christina er tydelig stolt av kjæresten, men vil ikke bruke kjærestens prestasjoner som inspirasjon for egen satsing.

- I dag har jeg bare vært samboer - grått av glede, sier hun.

Har du et tips om noen av OL-heltene, eller andre kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Flytter inn i drømmehuset

Se flere bilder fra festen nedenfor:

FORELSKET: Andreas Thorkildsen ser forelsket ned på sin flotte samboer. Foto: SCANPIX
SUPERPAR: Det er sjelden vi ser Andreas og Christina på bilder sammen... Foto: SCANPIX
SKÅL: Etter sitt andre OL-gull på rad er det lov å ta seg noen slurker champagne. Foto: SCANPIX
KJÆRESTER: Christina og Andreas har vært kjærester i over tre år. Foto: SCANPIX
SEIERSKYSSET: Christina gir gullgutten sin et ordentlig kyss på kinnet. Foto: SCANPIX