Chris Pratt og frieri:

- Feiret forlovelsen med sprit og strippere

Får Arnold Schwarzenegger som svigerfar.

SPESIELL FEIRING?: Chris Pratt skal komme godt overens med sin blivende svigerfar, Arnold Schwarzenegger. Men det spørs vel hva han synes om Pratts måte å feire på etter at han fikk ja fra Katherine Schwarzenegger. Foto: NTB scanpix
SPESIELL FEIRING?: Chris Pratt skal komme godt overens med sin blivende svigerfar, Arnold Schwarzenegger. Men det spørs vel hva han synes om Pratts måte å feire på etter at han fikk ja fra Katherine Schwarzenegger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i midten av januar den glade nyheten om at skuespiller Cris Pratt (39) hadde forlovet seg med sin nye kjæreste, Katherine Schwarzenegger (29), kom.

I et nytt intervju forteller den nyforlovede skuespilleren om hvordan han gikk den tradisjonelle veien da han skulle fri til 29-åringen, og spurte faren hennes om lov til å få gifte seg med henne, ifølge Metro.

Chris har tidligere vært gift i ni år med Anna Faris (42), som han fikk sønnen Jack (6) med. Duoen gikk hver til sitt i 2017.

Nervøs

Nå som skuespilleren skal gifte seg på nytt, er det ikke hvem som helst han får som svigerfar. Katherine er som kjent datteren til ingen ringere enn kroppsbygger, skuespiller og politiker Arnold Schwarzenegger (71).

39-åringen skal mildt sagt ha vært svært nervøs da han gikk til stjernen for å spørre om lov til å fri til Katherine.

LYKKELIGE: Chris og Katherine ser svært lykkelig ut om dagen. Her sammen i London i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Chris og Katherine ser svært lykkelig ut om dagen. Her sammen i London i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GODE VENNER: Chris har sønnen Jack med Anna Faris. Eksparet har bevart vennskapet og kontakten etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Chris har sønnen Jack med Anna Faris. Eksparet har bevart vennskapet og kontakten etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror at alle som setter pris på tradisjoner og spør en far om datterens hånd i ekteskap blir nervøse. Samtidig var det litt av skjønnheten ved det, sier han, ifølge Metro.

NY SVIGERFAR: Chris Pratt tok det tradisjonelle valget - og spurte Arnold Schwarzenegger om lov til å gifte seg med datteren hans. De to skal allerede ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
NY SVIGERFAR: Chris Pratt tok det tradisjonelle valget - og spurte Arnold Schwarzenegger om lov til å gifte seg med datteren hans. De to skal allerede ha funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg elsker ham

Lite visste Chris da han stilte det viktige spørsmålet, at hans kommende svigerfar allerede var en fan av ham. Det uttrykte nemlig Arnold Schwarzenegger allerede forrige uke, da han ble spurt om øyeblikket med 39-åringen, skriver nettstedet.

- Det var virkelig fantastisk. Hun (Katherine, journ.anm.) er så lykkelig, de er begge lykkelige. Som jeg sa til ham, «han er en veldig likandes fyr». Jeg elsker Chris - han er fantastisk.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet «God sommer Norge» sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer Vis mer

- De ser veldig bra ut sammen og er veldig lykkelige sammen. Jeg ønsker dem begge all hell og lykke, fortsatte han.

Feiret med vill fest

Chris skal ha vært overlykkelig over å ha kapret drømmedama og fått ja av svigerfar, og ifølge den britiske tabloidavisen The Sun feiret 39-åringen nylig forlovelsen med en våt fest i London.

Skuespillerstjernen har ifølge avisen vært i den britiske hovedstaden for å promotere sin nye film «Lego Movie 2», men skal ha tatt seg en pause fra promoteringen til fordel for en tur på byen.

Chris skal ha brukt hele 5000 britiske pund på alkohol, noe som tilsvarer omtrent 55 249 norske kroner. Blant annet skal det ha gått ned store mengder Bourbon og sjamanje og skuespilleren skal ifølge flere kilder ha gått på en skikkelig snurr.

- Han fortalte en blond stripper om forlovelsen med Katherine og tullet med at stripperen skulle gifte seg med han i stede, sier kilden.

Den siste uken har det dukket opp flere bilder av Chris og Katherine i London, men det er ikke kjent hvorvidt Katherine var med på den ville feiringen.

VILL FEST: Chris Pratt skal ha feiret forlovelsen med en vill kveld på byen. Hvorvidt Katherine var til stede er ikke kjent. Her var de to turtelduene sammen i London nylig. Foto: NTB Scanpix
VILL FEST: Chris Pratt skal ha feiret forlovelsen med en vill kveld på byen. Hvorvidt Katherine var til stede er ikke kjent. Her var de to turtelduene sammen i London nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slapp nyheten

De to turtelduene, som slapp nyheten selv i sosiale medier i januar, har foreløpig holdt detaljer om bryllupet tett til brystet, men skal angivelig bli smidd i hymens lenker til høsten.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!», skrev Chris på Instagram da han kunngjorde forlovelsen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nære etter bruddet

Det tok ikke lange tiden før Pratts ekskone Anna Faris sendte sine lykkønskninger til paret.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget som avslørte forlovelsen.

Pratt og Faris har bevart vennskapet etter skilsmissen, og de har begge lettet på sløret om tiden etter bruddet.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, sa Pratt til Entertainment Weekly åtte måneder etter skilsmisse-nyheten, og la til:

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå.

Vis mer

Han ga ovennevnte uttalelser om lag et halvt år etter at Faris tok bladet fra munnen om skilsmissebeslutningen.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa Anna Faris til People i oktober 2017, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

LES OGSÅ: Skrev beskjeder til sexarbeidere på bananer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer