FEIRET KJÆRLIGHETEN: George Clooney og forloveden Amal Alamuddin gleder seg til å ta forholdet til neste steg som mann og kone. I helgen feiret de kjærligheten med gode venner. Her er Clooney i samtale med U2s Bono. Foto: TMZ.com / Splash News/ All Over Press
FEIRET KJÆRLIGHETEN: George Clooney og forloveden Amal Alamuddin gleder seg til å ta forholdet til neste steg som mann og kone. I helgen feiret de kjærligheten med gode venner. Her er Clooney i samtale med U2s Bono. Foto: TMZ.com / Splash News/ All Over PressVis mer

Feiret forlovelsen med karaoke og shot

- Han har funnet en selvstendig kvinne som er like smart som ham, forteller Clooneys kamerat.

SEOGHØR.NO: For to uker siden kom den gledelig nyheten om at George Clooney (53) skal gifte seg med advokatkjæresten Amal Alamuddin (36).

Søndag feiret de forlovelsen sammen med kjendisvenner som U2-stjernen Bono, supermodell Cindy Crawford og ektemannen hennes Rande Gerber på Cafe Habana i Malibu, skriver People.com.

Gjestene samlet seg på restaurantens terrasse, og koste seg med karaoke, teguila-shot og vin, ifølge en kilde nettstedet har snakket med.

- Etter at de hadde skålet klarte ikke George og Amal å holde hendene borte fra hverandre. Det var mye klemming, sier kilden.

Festen endte allerede på ettermiddagen og turtelduene forlot vennene i en limousin med armene fulle av gaver og blomster.

- George har funnet en selvstendig kvinne som er like smart som ham. Av alle kvinner han har hatt virker Amal som den mest perfekte for ham, forteller skuespillerens kamerat Jean Pigozzi til nettstedet.

- De ser bra ut sammen også. Hun er en veldig smart og seriøs kvinne.

FEIRET KJÆRLIGHETEN: George Clooney og forloveden Amal Alamuddin gleder seg til å ta forholdet til neste steg som mann og kone. Foto: All Over Press
FEIRET KJÆRLIGHETEN: George Clooney og forloveden Amal Alamuddin gleder seg til å ta forholdet til neste steg som mann og kone. Foto: All Over Press Vis mer

Georges mor skryter av sønnens forlovede

Oscar-vinnerens utvalgte er blant Storbritannias toppadvokater, og engasjert i internasjonal lovgivning og menneskerettigheter. 36-åringen har blant annet vært rådgiver for FNs tidligere generalsekretær, Kofi Annan.

Forholdet er relativt ferskt, og paret ble først fotografert sammen i oktober i fjor. Men Clooneys mor Nina (74) har allerede møtt Amal ved et knippe anledninger, og beskriver henne som en kvinne med både «skjønnhet og intellekt».

- Jeg liker henne veldig godt. De er like smarte begge to og det er veldig viktig for ham. Amals verden kunne ikke vært lenger unna Hollywood, sa Nina om sin kommende svigerdatter tidligere denne måneden.

LES OGSÅ: Slik fridde George Clooney