Feiret forholdet med ny frisyre

Rihanna forandret stil etter at det ble kjent at hun igjen er sammen med Chris Brown.

SEOGHØR.NO: Hele verden følte med Rihanna (24) da hennes daværende kjæreste Chris Brown (22) slo henne med knyttet neve før Grammy-utdelingen i 2009. 

Bildene av sangerens forslåtte ansikt gikk verden rundt, og Rihannas venner og fans fordømte handlingen. Rihanna og Chris har alltid behold kontakten, og det virket som paret aldri helt klarte å leve uten hverandre.

I et nytt intervju med magasinet Rolling Stone bekrefter endelig «Diamond»-stjernen at hun igjen er sammen med Chris. 

Det virker som forholdet også har inspirert Rihanna til å endre stil.  

Torsdag landet hun på flyplassen i Los Angeles og viste frem sin nyeste forandring.

Dagen før hadde 24-åringen kort mørkt hår, men nå har hun fått langt løshår på den ene siden av hodet, og glattbarbert den andre. Hun har også lysnet sin vanligvis mørke farge.

Rihanna smilte og småsnakket med fotografene, og virket lykkeligere enn på lenge.  

Selv om de stadig ble fotografert sammen nektet Rihanna lenge å diskutere forholdet til Brown. Den siste tiden har forholdet blitt mer seriøst og i desember viste de seg sammen hånd i hånd på en basketballkamp i Los Angeles. 

De har også lagt ut masse bilder av hverandre på Instagram og har spilt inn flere sanger sammen. Rihanna forteller at selv om mange er imot gjenforeningen, må hun først og fremst lytte til sitt eget hjerte. 

- Det var viktigere for meg å være lykkelig, og jeg ville ikke la andres meninger stå i veien for det. Selv om det viser seg å være en feil, så er det min feil. Etter å ha blitt plaget i så mange år med å være sint vil jeg heller leve min sannhet og ta det som det kommer. Jeg tåler det, sier hun.  

Chris og Rihanna ble sett på som et av musikkverdenens superpar, og hun forteller at mye har forandret seg mellom dem de siste årene. 

- Mange tror de vet hva som foregår mellom oss, men ting er annerledes nå. Vi krangler ikke slik som vi pleide. Vi snakker om ting. Vi setter pris på hverandre. Vi vet hva vi har sammen og vi vil ikke miste det, fortsetter Rihanna åpenhjertig. 

Nå håper hun at eks-kjæresten har blitt mer moden og at hun ikke vil finne seg i flere feil fra hans side. 

- Han har ikke luksusen av å kunne feile igjen. Det er ikke et alternativ. Jeg kan ikke si at ting ikke vil gå galt, men jeg vet at han blir kvalm av det han gjorde mot meg. Jeg ville ikke latt det gå så langt som det har hvis jeg trodde han ville gjøre det igjen.  

LES OGSÅ: - Rihanna river hjertet mitt i to