Feiret fødselen med ny hårfarge

Jennifer Love Hewitt var ikke til å kjenne igjen på egen kleslansering.

SEOGHØR.NO: I november ble Jennifer Love Hewitt (35) mor for første gang da hun fødte datteren Autumn. Den flotte skuespilleren har ikke ligget på latsiden etter fødselen og tirsdag lanserte hun sin egen kolleksjon med svangerskapsklær «A Pea in a Pod» i Beverly Hills.

Hewitt, som i en årrekke har hatt langt mørkebrunt hår, overrasket alle med nye, lange blonde lokker. Jennifer ser ut til å trives i morsrollen og strålte på den sorte løperen.

BEHOLDT STILEN: - Som alle vordende mødre måtte jeg kle min nye figur, men jeg håpet jeg ikke måtte ofre min personlige stil. Å få muligheten til å designe en kolleksjon som andre gravide kan føle seg flotte i har gjort denne tiden i mitt liv enda mer spesiell, har Hewitt sagt i en pressemelding.  Foto: Faye Sadou / UPA / Retna Ltd. /A
BEHOLDT STILEN: - Som alle vordende mødre måtte jeg kle min nye figur, men jeg håpet jeg ikke måtte ofre min personlige stil. Å få muligheten til å designe en kolleksjon som andre gravide kan føle seg flotte i har gjort denne tiden i mitt liv enda mer spesiell, har Hewitt sagt i en pressemelding. Foto: Faye Sadou / UPA / Retna Ltd. /A Vis mer

Viste babymagene

Jennifer hadde vært sammen med kjæresten Brian Hallisay, som hun møtte under innspillingen av «The Client List», i under ett år da det ble kjent at hun ventet barn. Før de ble foreldre rakk også paret å gifte seg i skjul.

Autumn James Hallisay ble født 26. november.

- Jeg har alltid ønsket å bli mor og hadde et fantastisk forhold til min egen mamma. Nå er jeg klar til å videreføre all den kjærligheten mamma ga meg til barnet mitt, har hun tidligere sagt til People.

Flere av Hewitts kjendis-venninner venter barn og struttet av babylykke på Jennifers lanseringsfest. Playboy-modellen Kendra Wilkinson venter sitt andre barn med ektemannen Hank Baskett.

- Familien min er alt for meg. Jeg takker Gud for at jeg hver dag kan komme hjem til noe ekte, har Kendra tidligere skrevet på Twitter.

Selv om fødselen er kun en knapp måned unna tok hun seg tid til å overvære Jennifers kleslansering.

HØYGRAVID: Kendra Wilkinson venter en liten jente i mai. Fra før har hun sønnen Hank.  Foto: Faye Sadou / UPA / Retna Ltd. /A
HØYGRAVID: Kendra Wilkinson venter en liten jente i mai. Fra før har hun sønnen Hank. Foto: Faye Sadou / UPA / Retna Ltd. /A Vis mer

Andre stjerner som Jenna Fischer og Teresa Castillo viste også frem sine voksende mager.

Kast terning på gravide-klærne under saken!

LES OGSÅ: Viste frem babymagen for første gang

[views:embed:node_embed:block:70446]