Brad Pitt:

- Feiret farsdagen alene

Kjendis-fedrene hedret på farsdagen.

ALENE: Brad Pritt var alene under årets farsdags-feiring. Foto: NTB scanpix
ALENE: Brad Pritt var alene under årets farsdags-feiring. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Søndag 19. juni ble farsdagen feiret flere steder i verden. En dag flere kjendis-fedre ble hyllet, men Brad Pitt (53) feiret dagen mutters alene.

Ekskona Angelina Jolie (42) ble nemlig sett på LAX flyplass lørdag sammen med deres seks barn, Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (8), ifølge Radaronline. Det er ikke kjent hvor de skulle.

SEKS BARN: Brad Pitt og Angelina Jolie har seks barn sammen, der tre av dem er adopterte. Her er det tidligere paret avbildet sammen med barna.
SEKS BARN: Brad Pitt og Angelina Jolie har seks barn sammen, der tre av dem er adopterte. Her er det tidligere paret avbildet sammen med barna. Vis mer

Ifølge nettstedet ble Brad hjemme for å gjøre sitt nye hjem klart for sommeren, slik at barna kan komme på besøk.

- Brad har brukt tid i huset for å gjøre det klart uteområdet, bassenget og hagen til sommeren. Etter skilsmissen så ingen han i flere måneder, men han er tilbake og ser mer komfortabel ut igjen, fortalte en kilde nær familien.

Hans to eldste sønner tok seg imidlertid tid til å gratulere pappa med farsdagen på Instagram.

Happy Fathers day to the best dad I could ask for❤️ love you lots

Et innlegg delt av Maddox Jolie-Pitt (@maddoxjoliepitt)

- Gratulerer med farsdagen til den beste pappaen. Elsker deg, skrev Maddox under et bilde av han og pappa Brad.

Happy Fathers day to the best dad❤️❤️

Et innlegg delt av Pax Jolie-Pitt (@paxtjoliepitt)

- Gratulerer med farsdagen til den beste pappaen, skrev Pax under sitt bilde.

Delte gammelt bilde av Obama med barna

Tidligere president Barack Obama (55) derimot feiret ikke dagen alene, og kona Michelle Obama (53) hyllet ektemannen med et gammelt og søtt bilde av han og barna Malia Obama (18) og Sasha Obama (16).

- Gratulerer med farsdagen @BarackObama. Våre døtre er kanskje eldre og større nå, men de vil alltid være våre lille jenter. Vi elsker deg, skrev hun på Twitter og Instagram søndag.

Og det tok ikke lange tiden før Obama svarte med en rørende melding til kona.

- Av alt jeg har gjort i livet mitt er jeg mest stolt av å være Sasha og Malias pappa. Til alle de som er så heldige å være pappa, gratulerer med farsdagen, skrev han på Twitter.

Hyllet forloveden på Instagram

Også Cheryl Cole (33) hyllet forloveden Liam Payne (23) på Instagram i forbindelse med hans aller første farsdag.

- Gratulerer med din første farsdag Liam. Du er den mest fantastiske pappaen og det beste eksempelet for vår sånn. Måten han ser på deg sier alt. Deres forhold smelter hjertet mitt. Du er midtpunktet i livet hans, og vi beundret deg, skrev hun under et bilde av kjekkasen på Instagram.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

I mars i fjor, ble det kjent at artist Cheryl Cole hadde forelsket seg i «One Direction»-stjernen Liam Payne.

Kun måneder etter at forholdet mellom Cheryl og Liam ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier.

Sangerinnen, som er godt kjent for låten «Fight For This Love», holdt en lav profil gjennom hele svangerskapet, og kommenterte aldri graviditeten.

I mars i år ble de endelig foreldre til lille Bear Payne (3 mnd.).

«Onsdag den 22. mars ble Liam og jeg foreldre til en fantastisk vakker, sunn gunn, som veier 3,1 kilo og ser ut som en drøm», skrev hun og fortsatte.

«Selv om han ikke har et navn ennå, har han allerede stjålet hjertene våre. Vi er så forelska og glade for den lilles ankomst», skrev den glade artisten.

Hyllet pappaen

Det kjente skuespiller-paret Nikki Reed (28) og Ian Somerhalder (38) giftet seg i all hemmelighet i 2015. Nå venter de sitt aller første barn sammen.

Nyheten delte duoen på Nikkis egen Instagram-profil med en rørende tekst til den lille inni magen:

- Hei lille deg. Jeg kjenner deg, fordi jeg føler deg. Hvordan er det mulig å elske noe så mye allerede? Det jeg vet med sikkerhet er at dette er den sterkeste følelsen jeg noen gang har følt.

- Vi har delt denne kroppen en stund, og vi har allerede opplevd mye sammen. Jeg kan ikke vente til jeg får møte deg. Kjærlig hilsen dine foreldre, skrev hun under bildet hvor Ian kysser magen hennes.

Barnet har enda ikke kommet til verden, så Ian må nok vente ett år til før han blir feiret. Skuespiller-kona hyllet imidlertid sin egen pappa på dagen.

- Jeg har alltid ønsket å være som deg. Kanskje det var et valg, eller kanskje det bare er slik små jenter føler. Det jeg vet med hele mitt hjerte er at min verden endret seg da vi to ble bestevenner. Det er ingenting mer vakkert enn en pappa som elsker sin lille jente. Gratulerer med farsdagen min søte pappa, skrev hun under et Instagrambilde av hun og faren.

- Luna og jeg er heldige

Også den norskættede modellen Chrissy Teigen (31) tok til Instagram for å ønske ektemannen amerikanske musikeren John Legend (38) en god farsdag.

Det var i april 2016 de ble foreldre for første gang.

Datteren, Luna Simone Stephens (1), kom til verden etter en lang og vanskelig prosess for å bli gravide.

I en rørende melding beskriver hun ektemannen med velvalgte ord.

- Jeg tok dette bildet rett etter John vant en Tony for et par uker siden. Jeg er målløs over hvor mye han har vokst og vi har vokst sammen i all vår tid. (11 år?!?!) Det å se han gå fra store mål og planer til store seire og kjærlighet gjør meg lykkelig. For ti år siden trodde jeg ikke han kunne bli noe bedre, det var helt til jeg fikk se han som far. Jeg kan ikke beskriver hvor heldige Luna, min familie og jeg er i livet, men jeg skal slutte å sette spørsmålstegn og bare være takknemlig. Jeg elsker deg så mye, John. Gratulerer med farsdagen, skrev hun.

Gjenforent på farsdagen

Rob Kardshian og Blac Chyna begravde stridsøksa for å feire Robs aller første farsdag sammen med sin lille datter Dream Kardashian (7 mnd.).

Dagen ble feiret på Disneyland, og det hele ble godt dokumentert på duoens sosiale medier.

- Gjør oss klar for farsdag, sa Blac Chyna i en video på Snapchat.

Happy Fathers Day @robKardashian 💙

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

- Gratulerer med farsdagen, Rob Kardashian, skrev hun senere på Instagram, og la ved ett blått hjerte.

Også Kardashian-familiens Kris Jenner (61) overhode feiret farsdagen med å minnes sine kjære.

- Til alle fedre der ute som elsker og putter barna sine foran alt. Vi elsker deg! Til min sønn, Rob, på din første farsdag. Jeg er er så så stolt av deg! Jeg har sett deg vokse til den mest omsorgsfulle faren til vår dyrebare engel, Dream. Din far ville vært så stolt av deg. Jeg elsker deg, og jeg er stolt av dere Kanye og Scott. Dere velsigner meg hver eneste dag og alle mine barnebarn er så heldige som får ha dere som fedre. Til alle fedre der ute, gratulerer med farsdagen, skrev hun.

LES OGSÅ: Hevder det er komplikasjoner med Beyoncés tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer