Feiret farens bursdag i bikini

Heidi Klum overrasket foreldrene med strandfest.

LETTKLEDD FERIE: Heidi Klum har fylt 39 år, men viste at hun fortsatt har en kropp som setter sine yngre modellkolleger i skyggen, under badeferien på Sardinia. Foto: twitter
LETTKLEDD FERIE: Heidi Klum har fylt 39 år, men viste at hun fortsatt har en kropp som setter sine yngre modellkolleger i skyggen, under badeferien på Sardinia. Foto: twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tyske supermodellen Heidi Klum (39) har hatt et tungt år, etter at ekteskapet mellom henne og popstjernen Seal tok slutt.

Men denne uken kunne den populære modellen smile, da hun feiret bursdagen til sin far Günther på den italienske øya Sardinia.

I det gode været benyttet Klum anledningen til å kaste klærne, og la ut et sexy bikinibilde av seg selv på sin Twitter-side med teksten «nok en fantastisk dag på Sardinia!».


Samtidlig delte hun også et bilde av seg selv og foreldrene med fansen, hvor hun benyttet anledningen til å gratulere faren med dagen.

Til tross for at hun nærmer seg 40 år, har Klum fortsatt en kropp som setter mange av hennes langt yngre kolleger i skyggen, og er fortsatt en etterspurt modell.

Men det er ikke alle som er like begeistret for Klums lettkledde kropp.

Da hun i fjor solte seg toppløs ved et hotellbasseng i 2011, ble hun bedt om å kle på seg av hensyn til de andre gjestene.


I tillegg til modellkarrieren jobber Klum blant annet som designer og har vært programleder for TV-konkurransene «Project Runway» og den tyske versjonen av «Top Model».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Toppløs Klum ble bedt om å kle på seg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer