Feiret ettårsdagen med egen festival

Nok en gang får vi bevis på at lille North West ikke er som alle andre babyer.

BARNEBURSDAG: North West og kusine Penelope koste seg i ettårsdagen til North denne helgen - og Penelopes foreldre, Kourtney og Scott Disick, stilte hagen deres i Los Angeles til disposisjon for det lille bursdagsbarnet. Dette er tatt ved en annen anledning. Foto: Stella Pictures
BARNEBURSDAG: North West og kusine Penelope koste seg i ettårsdagen til North denne helgen - og Penelopes foreldre, Kourtney og Scott Disick, stilte hagen deres i Los Angeles til disposisjon for det lille bursdagsbarnet. Dette er tatt ved en annen anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare mamma og pappa Kim og Kanye West (36) som nylig feiret seg selv i en overdådig og påkostet seremoni, også datteren North Wests ettårsdag ble market med brask og bram.

Mamma og pappa arrangerte nemlig en egen festival til ære for bursdagsbarnet - som hadde fått det klingende navnet Kidchella - sannsynligvis etter det verdensberømte musikkfestivalen Coachella som arrangeres i California hver vår.

Selve festen ble avholdt i hagen til gravide tante Kourtney Kardashian (35) og onkel Scott Disick (31), og på grøntområdet var det blant annet rigget til en musikkscene, et eget pariserhjul og et gigantisk hoppeslott.

Mormor Kris Jenner (58) foreviget yngstedøtrene Kylie (16) og Kendall (18) Jenner som underholdt fra scenen med Kanye West-låta «Good Life»:

Også Jaden Smith (15) underholdt på scenen, skriver TMZ.

Det ble i tillegg arrangert ansiktsmaling, hesteriding og alle barna fikk så mye sukkerspinn de ville ha, skriver nettstedet videre.

Kourtney Kardashian oppdaterte Instagram-følgerne sine med et bilde av det gigantiske pariserhjulet:

Men det er ikke bare over dammen bursdager blir markert med egne festivaler.

Da vår egen kronprins Haakon fylte 40 år i juli i fjor arrangerte Mette-Marit (40) en stor musikkfestival for sin flotte ektemann - som fikk navnet Skaugum-festivalen.

Lille North West ble født 15. juni i fjor, fem uker før termin.

LES OGSÅ: Er hun verdens mest bortskjemte barn?

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer