Feiret ett år som edru

David Arquette har endelig lagt den turbulente tiden bak seg.

EDRU: Fredag feiret David Arquette at han har klart seg ett år uten å drikke en dråpe alkohol.  Foto: David Arquette/Twitter
EDRU: Fredag feiret David Arquette at han har klart seg ett år uten å drikke en dråpe alkohol. Foto: David Arquette/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dagen før nyttårsaften var svært spesiell for «Skrik»-stjernen David Arquette (40). Han feiret nemlig at han ikke har drukket alkohol på ett år.

I januar la han seg inn på rehabilitering, etter et år fyllt med mange fuktige fester. Fredag markerte han ettårsdagen ved å takke for støtten.

- I dag har jeg vært edru i ett år. Jeg takker Gud for styrke og veiledning, og familie og venner for kjærlighet og støtte, skriver han på Twitter.


I fjor ble det kjent at Arquette og kona Courtney Cox (47) går fra hverandre, og bruddet skal ha ført til yttligere alkoholmisbruk for David.

- Jeg har drukket mye. Men jeg vil ikke si for mye, siden det er en personlig og traumatisk ting. Alle er bekymret for meg. Når jeg drikker blir jeg en gal mann, sa han tidligere i år til radioverten Howard Stern.

Nå ser det ut til at stjernen er på bedringens vei, og folk har strømmet til for å uttrykke sin sympati på hans Twitter-profil.

- Tusen takk for all støtte og oppmuntring, jeg skulle ønske jeg kunne takke hver og en av dere, skriver Arquette.
  


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi gråt sammen da forholdet var over  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer