Arnold Schwarzenegger:

Feiret datterens bursdag med ekskona han var utro mot

Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver holder på vennskapet.

FEIRET SAMMEN: Arnold feiret datterens bursdag sammen med ekskona og tre av deres fire barn. Til tross for bruddet for fem år siden ser de ut til å kunne være sammen som venner. Foto: Katherine Schwarzenegger/Instagram
FEIRET SAMMEN: Arnold feiret datterens bursdag sammen med ekskona og tre av deres fire barn. Til tross for bruddet for fem år siden ser de ut til å kunne være sammen som venner. Foto: Katherine Schwarzenegger/Instagram Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Det var i 2011 at det ble kjent at den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger (69) og kona Maria Shriver (61) gikk fra hverandre etter 25 års ekteskap.

Årsaken var at han hadde vært utro og fått et barn utenfor ekteskapet med hushjelpen Mildred Baena som jobbet for familien i over 20 år.

BRUDD: Arnold og kona Maria sammen under filmfestivalen i Cannes i 2003. Åtte år senere var forholdet over. Foto: Vincent Kessler/ Reuters / NTB Scanpix
BRUDD: Arnold og kona Maria sammen under filmfestivalen i Cannes i 2003. Åtte år senere var forholdet over. Foto: Vincent Kessler/ Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Feiret med eksen

Eksparet er fortsatt ikke formelt skilt, men denne uken feiret Arnold datteren Kathrines (27) bursdag sammen med ekskona og barna Christina (25) og Patrick (23). Sønnen Christopher (19) manglet.

- Takk til min fantastiske familie og mine fantastiske venner som har gjort denne bursdagen til en dag som skrives inn i historiebøkene. Christopher, du var savnet. 27 kommer til å bli mitt beste år hittil, skriver Katherine på sin Instagram-profil.

Både Arnold og ekskona smiler bredt på familiebildet, der det ser ut til at alle vonde følelser i kjølvannet av bruddet er glemt.

Saken fortsetter nedenfor.

Angret på utroskapen

Dette er for øvrig ikke første gang eksparet har vist seg sammen det siste året.

I mai deltok de på sønnens avslutningssermoni ved University of Southern California og de feiret også Arnolds 69-årsdag sammen.

Arnold har imidlertid også opprettholdt kontakten med Joseph Baena (19).

I oktober tok Schwarzenegger dessuten med seg sin «hemmelige sønn», som han fikk med sin tidligere hushjelp, på Oktoberfest i München.

Instagram har 69-åringen 8,2 millioner følgere og i oktober delte han et bilde av han og sønnen, ikledd tradisjonelle lederhosen, med hver sin øl.

- Gratulerer med dagen, Joseph. Flink student, flink atlet. Jeg er stolt av deg og elsker deg, skrev den stolte faren.

I et intervju med programleder Howard Stern (62) i juli snakket «Terminator»-skuespilleren åpent om sine feil og mislykkede ekteskap.

- Dette var uten tvil det største tilbakeslaget og den største fiaskoen i mitt liv. Det var jeg som ødela forholdet og jeg kan ikke skylde på noen andre, sa han ifølge Usweekly.

Med fem «Mr. Universe»-seiere, sju «Mr. Olympia»-titler og et åtteårig politisk verv som guvernør i California, har Schwarzenegger klart å bli en av verdens mest populære kjendiser.

LES OGSÅ: Gjorde narr av sin utro eksmann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer