Jennifer Lopez:

Feiret bursdagen med barn, båt og bikini på Bahamas

Sangstjernen fylte 49 år forrige måned, noe som ble feiret på storslagent vis.

EKSTRAVAGANT FEIRING: Jennifer Lopez tok med seg kjæresten og familien til Bahamas for å feire sin 49-årsdag. Foto: Splash News/ NTB scanpix
EKSTRAVAGANT FEIRING: Jennifer Lopez tok med seg kjæresten og familien til Bahamas for å feire sin 49-årsdag. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

24. juli fylte sangstjernen Jennifer Lopez 49 år, og feiringen strakte seg over en hel uke med venner og familie på Bahamas.

Med på turen var blant andre sangerens ti år gamle tvillinger Max og Emme, samt kjæresten Alex Rodriguez (43) sine to døtre, Natasha (13) og Ella (10).

49-åringen delte en rekke bilder fra feiringen i sosiale medier, der hun blant annet viste frem sin topptrente kropp.

Current birthday situation... yup photo credit : @lacarba

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer og familien så ut til å storkose seg med en ferieuke, og de tilbrakte mye tid på stranden der de både slappet av og badet.

BADENYMFER: Jennifer og barna kjølte seg ned i det vannet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BADENYMFER: Jennifer og barna kjølte seg ned i det vannet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
KJÆRESTER: Sangeren har vært sammen med den tidligere baseballspilleren siden mars 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KJÆRESTER: Sangeren har vært sammen med den tidligere baseballspilleren siden mars 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
STOR GJENG: Jennifer tok med seg både venner og familie til Bahamas for å feire bursdagen sin. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STOR GJENG: Jennifer tok med seg både venner og familie til Bahamas for å feire bursdagen sin. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

49-åringen tok seg også tid til en båttur på den eksotiske øygruppen, og samlet senere alle gjestene til et felles måltid.

BÅTTUR: Jennifer og Alex koste seg sammen på båten. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BÅTTUR: Jennifer og Alex koste seg sammen på båten. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
MORO: Gjengen smilte og lo mens de var ute på sjøen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MORO: Gjengen smilte og lo mens de var ute på sjøen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
SAMLET: Jennifer og resten av gjestene samlet seg til et felles måltid mot slutten av dagen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SAMLET: Jennifer og resten av gjestene samlet seg til et felles måltid mot slutten av dagen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
TALE: 49-åringen reiste seg senere opp og holdt en tale for gjestene. Kanskje takket hun for at de alle hadde kommet? Foto: Splash News/ NTB scanpix
TALE: 49-åringen reiste seg senere opp og holdt en tale for gjestene. Kanskje takket hun for at de alle hadde kommet? Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Dagen etter selve bursdagen 24. juli, delte Jennifer et innlegg på Instagram der hun takket for alle gratulasjonene hun hadde fått. Samtidig ga hun fansen et innblikk i feiringen, da hun blant annet la ut flere bilder fra bursdagsmiddagen.

Jennifers kjæreste delte også en søt bursdagshilsen på bildedelingstjenesten.

- For en som alltid har gitt til alle rundt seg 365 dager i året, håper jeg at vi i dag kan gi deg all lykke du fortjener, skrev han blant annet.

Trøblete kjærlighetsliv

49-åringens kjærlighetsliv har ikke alltid gått på skinner.

Fra 1997 til 1998 var hun gift med servitøren Ojani Noa (44). Deretter innledet hun et forhold til rapperen P. Diddy (48), før hun giftet seg med danseren Chris Judd (49).

Ekteskapet tok slutt etter knapt to år da Lopez forelsket seg i Ben Affleck (46). Paret forlovet seg i 2002, men gjorde det slutt to år senere.

Kort tid etter giftet hun og latinosangeren Marc Anthony (49) seg. Duoen var gift i ti år og fikk to barn før de skilte lag i 2014. Siden fant hun lykken med danseren Casper Smart (31), men i august 2016 tok forholdet slutt.

Endelig lykkelig

I slutten av mars 2017 ble det kjent at Jennifer og Alex Rodriguez var et par, etter flere måneder med spekulasjoner fra fans og presse.

Turtelduene ble blant annet observert på romantisk tur på eksotiske Bahamas, der stjernen selv delte en selfie med sin utkårede. Flere kilder var tidlig ute med å fortelle at Jennifer og Alex allerede hadde datet i flere måneder, og at følelsene dem imellom begynte å vokse seg store.

FORELSKET: Jennifer og Alex har sterke følelser for hverandre. Her avbildet under Met-gallaen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Jennifer og Alex har sterke følelser for hverandre. Her avbildet under Met-gallaen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer holdt seg imidlertid taus om romansen. Først to måneder etter at forholdet ble kjent, lettet hun på sløret om hvordan hun og Alex møttes, og hvordan det første stevnemøtet gikk - da hun gjestet «The Ellen Show».

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, fortalte hun i programmet.

Senere samme år, etter rundt fem måneder som kjærester, skrøt sangfuglen hemningsløst av sin kjekke mann.

- I løpet av det de neste par årene tror jeg folk virkelig vil se hvem denne personen egentlig er. Han spilte baseball og var utrolig fokusert i så mange år. En av de beste i vår tid. Men som person tror jeg flere vil bli kjent med ham nå, sa hun ifølge US Weekly.

Deretter fortsatte hun å ramse opp flere positive sider ved kjæresten, blant annet hvordan han er som far til sine to døtre.

- Han er en kjærlig far. Et sjenerøst menneske med familien sin, med vennene sine og med meg. Han er omsorgsfull, søt, talentfull og ansvarlig. Han er alle de vakre tingene du ønsker at en mann skal være.

- Jeg føler meg utrolig heldig akkurat nå. Jeg er så spent på livet, men jeg er mer spent på at folk skal få se hvem han virkelig er.

LES OGSÅ: - Det er et spill for galleriet