Feiret bursdag med terningkast 0

Kristin Skogheims nye TV 2-program blir møtt med alt fra jubel til slakt på hennes egen bursdag.

SPLITTER KRITKERNE: Interiørdesigner Aina Sollie Steen, programleder Kristin Skogheim og sosialantropolog Thomas Walle må tåle blandete kritikker for sitt nye TV 2-program «Hvem bor her?»
SPLITTER KRITKERNE: Interiørdesigner Aina Sollie Steen, programleder Kristin Skogheim og sosialantropolog Thomas Walle må tåle blandete kritikker for sitt nye TV 2-program «Hvem bor her?» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kristin Skogheims nye TV 2-program «Hvem bor her?» har splittet kritikerne allerede før første program har blitt sendt.

I programmet - som har premiere torsdag kl. 20 - blir seerne tatt med inn i hjemmene til norske kjendiser - og invitert til å gjette hvem som bor der.

– Det er en ny opplevelse å få snoke i et kjendishjem uten at personen er til stede. Det er veldig gøy, sier hun til Se og Hør om programmet.

Den uttalelsen kom før kritikerne hadde kastet terningene. Og på hennes egen bursdag, som er i dag torsdag, våknet Skogheim opp til svært varierte terningkast.

- Jeg synes bursdag er midt på treet, sier Skogheim i P3morgen.

I dagens utgaver av VG, Dagbladet og Aftenposten varierer karakterene fra en sterk femmer til slakt-karakteren null.

- Ja, var det i VG. Så bra. Det er jo kjempeknall, sier Skogheim om terningkastet i VG.

Hun får imidlertid ikke spørsmål om Aftenpostens dom - som var langt mer nådeløs.

FÅR BESØK: Dette spisebordet er en del av  hjemmet til kjendisen som får besøk i premiereprogrammet i Kristin Skogheims nye TV 2-serie «Hvem bor her?». Foto: TV 2
FÅR BESØK: Dette spisebordet er en del av hjemmet til kjendisen som får besøk i premiereprogrammet i Kristin Skogheims nye TV 2-serie «Hvem bor her?». Foto: TV 2 Vis mer

Aftenpostens anmelder Johnny Gimmestad er ikke nådig i sin begrunnelse for å gi programmet stryk.

«Utfra de første tre episodene å dømme, holdes kikkingen på et så prippent nivå at hele showet kunne ha vært vist under juletrefesten på bedehuset Betania i min barndoms dal», skriver han, samtidig som han beskriver programmet som «pølsevev».

Dagbladet gir programmet en middels treer.

«Vi får kikke inn i noen hyggelige leiligheter og hjem, men som seere får vi hele tida enten for lite eller for mye å gå på til at det egentlig blir så morsomt å gjette, skriver anmelder Andreas Wiese.

VG er den eneste av de tre avisa som gir programmet en solid tommel opp med terningkast fem.

«I et akkurat passe langt program, i et akkurat passe tempo hvor Skogheim på en akkurat passe måte går klar av det heseblesende som så mange programledere på kommersielt-TV har så lett for å henfalle til, tar hun oss fra rom til rom»

«Jeg må bare innrømme at jeg liker stilen hennes», skriver avisens anmelder Jørn Pettersen.

TV 2s informasjonsansvarlige for programmet Håvard Solem svarer slik på anmeldelsene.

- Anmeldelser er subjektive meninger, de varierer fra person til person. Vi syns det er hyggelig med terningkast fem, og mener selv vi har laget et veldig godt program. Vi håper seerne slår på TV2 klokka 20 i kveld, og gjør seg opp sin egen mening.

LES OGSÅ: Tor Olav ble tatt på fersken av Hellstrøm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer