Feiret bursdag med svigers!

Kate Hudson feiret bursdagen sin med Owen Wilson og hans foreldre.

FEIRET SAMMEN: Etter en turbulent periode er Kate Hudson og Owen Wilson igjen et par. I helgen feiret hun bursdagen sin med Owen og hans foreldre. Foto: All Over Press
FEIRET SAMMEN: Etter en turbulent periode er Kate Hudson og Owen Wilson igjen et par. I helgen feiret hun bursdagen sin med Owen og hans foreldre. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skjønne Kate Hudson (29) valgte å feire bursdagen sin med kjæresten Owen Wilson (39) og hans foreldre.

"Fool's Gold"-skuespilleren fylte 29 år på lørdag og tilbragte dagen med å spiste lunsj med Owen og foreldrene hans på restauranten "Lario's" i South Beach, Miami.

- De fire satt et stykke unna de andre gjestne og storkoste seg. Kate og Owen så veldig lykkelige ut og pratet i vei med Owens foreldre, sa en kilde til nettstedet Female First.

Etter måltidet overrasket den ti år eldre Wilson kjæresten sin ved å få personalet til å bære ut en spesiallaget bursdagskake med et lys i midten.

Kate feiret dagen videre med middag på restauranten "Ago" sammen med Owen og noen gode venner.

Etter middagen gikk turtelduene hånd-i-hånd til "Skybar" i nærheten der de festet ved klubbens basseng og hygget seg.

- De kysset hverandre og så veldig søte ut sammen, sa en anonym gjest på klubben til nettstedet.

Kate og Owen møtet hverandre i 2006 under innspillingen av filmen "You, me & Dupree" og innledet et forhold som varte i om lag et år før det tok slutt. Bruddet førte Owen inn i en dyp depresjon som endte med et alvorlig selvmordsforsøk.

Nå ser det endelig ut til at lykken smiler til paret igjen. Den familiære bursdagsfeiringen kommer bare noen uker etter at det ble klart at Kate og Owen nå er på husjakt sammen i New York.


Les også: Puppene er for perfekte!