NY KJÆRESTE?: Ryktene i Hollywood sier at Longoria koste seg hele lørdagskvelden med en mystisk mann. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE?: Ryktene i Hollywood sier at Longoria koste seg hele lørdagskvelden med en mystisk mann. Foto: All Over PressVis mer

Feiret bursdag med ny mann

- Eva Longoria og den mystiske mannen flørtet og lo hele kvelden.

SEOGHØR.NO: Fredag ble den tidligere «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria 38 år gammel. Feiringen ble imidlertid utsatt til lørdag.

Longoria startet dagen med lunsj med moren, Ella Eva Mireles, før de to sammen dro til en skjønnhetssalong.

Kvelden tilbragte hun med venner på utestedet Bootsy Bellows i Hollywood. Nettstedet X17online.com skriver at Longoria koste seg med en mystisk mann hele kvelden.

- Jeg vet ikke hvem han var, men han og Eva flørtet og lo hele kvelden. Det så egentlig ut som hun akkurat hadde møtt ham, og var ute etter å finne seg en kjekk mann som hun kunne ha det gøy med. Venninnene hennes lot ham sitte ved siden av henne hele tiden, og de kom godt overens alle sammen, sier en kilde til nettstedet.

Longoria datet den 12 år yngre fotballspilleren Mark Sanchez (25) fra juli i fjor, men forholdet tok slutt i oktober. Etter det har hun vært singel.

- Jeg er en håpløs romantiker, og jeg tror det er mange mennesker som vil være en god match. Jeg trenger ikke finne meg en sjelevenn, har hun tidligere sagt ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Ute med venninner etter bruddet