FYLTE ÅR: Da Ben Affleck ble 43 år gammel i går, feiret han ved å ta meg seg eks-kona Jennifer Garner og barna deres på fornøyelsespark. Foto: Splash News
FYLTE ÅR: Da Ben Affleck ble 43 år gammel i går, feiret han ved å ta meg seg eks-kona Jennifer Garner og barna deres på fornøyelsespark. Foto: Splash NewsVis mer

Feiret bursdag med eks-kona

Ben Affleck tok med seg Jennifer Garner og barna i fornøyelsespark.

SEOGHØR.NO: 1. juli, dagen etter deres 10 års bryllupsdag, bekreftet skuespillerparet Ben Affleck (43) og Jennifer Garner (43) at de skulle skilles.

«Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», sa duoen i en uttalelse den gang.

I tiden etter har begge parter blitt sett med gifteringen på, og kort tid etter at nyheten om skilsmissen sprakk meldte Us Weekly at Affleck og Garner skal fortsette å bo sammen.

Nå har det tidligere ekteparet igjen vist at bruddet mellom dem er langt ifra bittert.

Lørdag feiret de nemlig Afflecks 43-årsdag sammen.

Saken fortsetter under bildet.

En annen gjest i fornøyelsesparken sikret seg et bilde av Affleck og Garner (over).

Ifølge E! Online dro paret til Universal Studios i Orlando sammen med barna Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3). Her skal de ha besøkt den populære «Harry Potter»-verdenen.

– Det så ut som de hadde en fantastisk dag sammen. Både Ben og Jennifer smilte mye, og ungene var kjempeglade, sier et øyevitne til nettstedet.

Den hyggelige familieturen setter en stopper for ryktene om at skuespillerduoen ikke lenger snakker sammen, etter at spekulasjoner om utroskap fra Bens side begynte å svirre.

LES OGSÅ: Nekter for å ha vært utro med barnepiken

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.