BURSDAGSBARN: Mandag fylte Paris Hilton 33 år og markerte dagen med å dele et nakenbilde på Instagram.  Foto: Splash News/ All Over Press
BURSDAGSBARN: Mandag fylte Paris Hilton 33 år og markerte dagen med å dele et nakenbilde på Instagram. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Feiret bursdag med å dele nakenbilde

Paris Hilton bød på seg selv på 33-års dagen.

SEOGHØR.NO: Den styrtrike hotellarvingen Paris Hilton fylte 33 år på mandag. Dagen ble på forskudd markert med en luksuriøs fest med Barbie-tema på nattklubben Greystone Manor i Hollywood sist lørdag.

Hovedpersonen selv kom i en sjokkrosa kjole fra Alon Livne og avslørte raskt at hun hadde lagt undertøyet hjemme da hun poserte foran fotografene.

Den høye splitten truet med å gjøre bursdagsbarnet forlegen, men Paris poserte villig og mandag bød hun på enda mer hud på sosiale medier.

Hilton delte et nakenbilde av seg selv på Instagram, der hun kun er iført sorte støvletter, en liten sort stringtruse og en maske.

- Bursdags-bunny i sin bursdagsdrakt med Jimmy Choos, skrev hun under bildet.

Ifølge Us Magazine planlegger Paris å feire bursdagen sin i «omkring en måned». Før lørdagens Hollywoodfest arrangerte hun et party på Marquee i New York. I helgen dro hun til Miami for å feste og jobbe som DJ før hun reiser videre til Brasil og Las Vegas for flere festligheter.

LES OGSÅ: Paris hadde griseflaks på casino