Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Feiret bryllupet for tredje gang på tre uker

Nick Jonas og Priyanka Chopra nyter tiden som nygift - igjen.

FÅR IKKE NOK: Det er knappe tre uker siden Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg. Denne uken feiret de bryllupet igjen. Foto: NTB Scanpix
FÅR IKKE NOK: Det er knappe tre uker siden Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg. Denne uken feiret de bryllupet igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er knappe tre uker siden Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) ga hverandre sine ja og ble rette ektefolk. Blinkskudd fra bryllupet har de to turtelduene delt i fleng med følgerne sine i sosiale medier, og det kommer tydelig frem at paret hadde satt av både tid og penger til en storslått feiring.

For stjerneparet holdt det nemlig ikke med bare en feiring. Derimot kunne de avsløre at de hadde to seremonier i India - en indisk, og en mer tradisjonell amerikansk.

- Betyr så mye

Nå ser det imidlertid ut til at de ikke klarer å gi helt slipp på bryllupet og feiring av giftemålet. Onsdag denne uken samlet de nok en gang kjente og kjære til en bryllupsseremoni i Mumbai i India, og bruden strålte i en mørkeblå kjole med gulldetaljer. Nick stilte opp ved siden av kona i en grå dress.

Ifølge flere internasjonale medier, deriblant ELLE, TMZ og E! News holdt Priyanka en imponerende tale foran gjestene.

- Det betyr så mye for oss at dere alle kom hit i kveld. Dette har vært et ekstremt spesielt kapittel i livet mitt og jeg ønsket at min ektemann skulle få treffe alle de spesielle menneskene som har bidratt. Tusen takk for at dere kom, venner av foreldrene mine, mamma, som er vertinne i kveld, pappa, som jeg vet at er med oss. Tusen takk for at dere kom og velsignet oss denne kvelden. Jeg håper dere koser dere. Dette er ektemannen min, Nick Jonas, skal bruden ha sagt, ifølge Elle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.