Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Feiret bryllupet for tredje gang på tre uker

Nick Jonas og Priyanka Chopra nyter tiden som nygift - igjen.

FÅR IKKE NOK: Det er knappe tre uker siden Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg. Denne uken feiret de bryllupet igjen. Foto: NTB Scanpix
FÅR IKKE NOK: Det er knappe tre uker siden Priyanka Chopra og Nick Jonas giftet seg. Denne uken feiret de bryllupet igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er knappe tre uker siden Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (36) ga hverandre sine ja og ble rette ektefolk. Blinkskudd fra bryllupet har de to turtelduene delt i fleng med følgerne sine i sosiale medier, og det kommer tydelig frem at paret hadde satt av både tid og penger til en storslått feiring.

For stjerneparet holdt det nemlig ikke med bare en feiring. Derimot kunne de avsløre at de hadde to seremonier i India - en indisk, og en mer tradisjonell amerikansk.

- Betyr så mye

Nå ser det imidlertid ut til at de ikke klarer å gi helt slipp på bryllupet og feiring av giftemålet. Onsdag denne uken samlet de nok en gang kjente og kjære til en bryllupsseremoni i Mumbai i India, og bruden strålte i en mørkeblå kjole med gulldetaljer. Nick stilte opp ved siden av kona i en grå dress.

Ifølge flere internasjonale medier, deriblant ELLE, TMZ og E! News holdt Priyanka en imponerende tale foran gjestene.

FORELSKET: Nick og Priyanka klarte nesten ikke holde fingrene fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Nick og Priyanka klarte nesten ikke holde fingrene fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det betyr så mye for oss at dere alle kom hit i kveld. Dette har vært et ekstremt spesielt kapittel i livet mitt og jeg ønsket at min ektemann skulle få treffe alle de spesielle menneskene som har bidratt. Tusen takk for at dere kom, venner av foreldrene mine, mamma, som er vertinne i kveld, pappa, som jeg vet at er med oss. Tusen takk for at dere kom og velsignet oss denne kvelden. Jeg håper dere koser dere. Dette er ektemannen min, Nick Jonas, skal bruden ha sagt, ifølge Elle.

Videre kommer det frem hos Elle at det er ventet nok en seremoni under parets opphold i India, som angivelig går av stabelen fredag kveld.

STRÅLER: De to turtelduene har aldri sett lykkeligere ut. Her under seremonieni India. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER: De to turtelduene har aldri sett lykkeligere ut. Her under seremonieni India. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Først i mai ble det kjent at de to turtelduene hadde startet å date, og i august bekreftet stjerneparet forlovelse. Nå er de som nevnt også gift - med tre storslåtte feiringer.

I et større intervju med Vogue avslørte Chopra nylig at Jonas fridde allerede første gang duoen møttes.

Ifølge det nygifte paret fant «frieriet» sted 4. mars i fjor under Vanity Fair sin Oscar-fest, hele åtte måneder før det ble kjent at duoen datet, og omtrent ett og et halvt år før de avslørte at de var forlovet.

Fridde på første date

Til Vogue fortalte Jonas at det var nettopp der de møtte hverandre for første gang. Iført en fløyelsdress sto Jonas i baren da han fikk øye på Chopra i en sort, fotsid kjole.

- Jeg satte ned drinken min, og satte meg ned på kne foran en hel haug med mennesker og sa «Du er ekte. Hvor har du vært hele livet mitt?», veldig høyt, fortalte Jonas.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

View this post on Instagram

Marital bliss they say.. 😍❤️💋

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Deretter skal Jonas ha spurt om Chopra hadde tid til å ta en drink.

Det få vet, er at det nygifte paret hadde kjent hverandre lenge før dette. I flere måneder hadde de tekstet med hverandre, og hatt jevnlig kontakt.

Senere det året dukket de opp på flere arrangementer sammen uten at noen visste at det fantes en flørt mellom dem. De ble blant annet invitert til Met-gallaen av designeren Ralph Lauren, uten at han visste om deres allerede eksisterende flørt.

Etter at flørten mellom dem hadde pågått en stund, møttes de for en date i Los Angeles. Under daten sa Jonas følgende: «Jeg elsker hvordan du ser på verden. Jeg elsker drivkraften du har».

- Som jente, har jeg aldri opplevd at en gutt har sagt at han liker ambisjonene mine. Det har alltid vært motsatt, fortalte Chopra.

LES OGSÅ: - Det kunne ikke gått i et hvilket som helst forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer