Feiret 50 med ellevill skifest

Flere av Norges største alpinstjerner slo seg løs både i bakken og i festlokalet på «Finken»s store dag.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Det manglet ikke på OL- og VM-gullmedaljører da slalåmhelten Finn Christian Jagge samlet sine beste alpinvenner til stort 50-årslag.

– Det er utrolig moro å få samlet de gode gamle gutta. Det er mange av oss som ikke ser hverandre så mye lengre. Det at så mange kom for å feire min 50- års dag er både rørende og veldig kult. Dette er en dag jeg kommer til å leve lenge på, sier jubilantentil Se og Hør.

Se video øverst i saken!

Ole Kristian Furuseth, Hans Petter Buraas, Kjetil André Aamodt,  Lasse Kjus og Tom Stiansen var blant de tidligere skistjernene som feiret sin gode venn i Kirkerudbakken i Bærum.

– Han er fryktelig sterk på oneliners og morsomme kommentarer, sier Lasse Kjus til Se og Hør om Jagge:

- En gang hadde vi fått ny trener, som ikke fikk det helt til. Det var litt rot. Da tok «Finken» ordet, og sa rolig:

– Vi gutta har snakket sammen, og vi er enige om å gi deg én sjanse til! Det er slik Finn Christian er, sier Lasse og ler så tårene triller.

Alpinsirkuset er for lengst en tilbakelagt del av Finkens liv. Kroppen er likevel for alltid merket av knallharde treningsøkter og konkurranser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer