Katie Holmes og Jamie Foxx:

Feiret 40-årsdagen med romantisk middag

Jamie Foxx var en av svært få gjester da Katie Holmes fylte 40 denne uken.

BURSDAGSDATE: Da Katie Holmes fylte 40 år denne uken var Jamie Foxx en selvskreven gjest. Foto: NTB scanpix
BURSDAGSDATE: Da Katie Holmes fylte 40 år denne uken var Jamie Foxx en selvskreven gjest. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste fem årene har det blitt spekulert heftig om romansen mellom skuespiller Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51), og like lenge har paret stått i vinden av rykter om både brudd og bryllup.

Senest i november spredde rykter seg som ild i tørt gress om at de to turtelduene skal gifte seg på nyåret, men hvorvidt det er hold i at bryllupsklokkene vil ringe, er foreløpig ikke kjent.

Jamie og Katie har helt siden de ble sammen vernet godt om privatlivet sitt, men har den siste tiden blitt fotografert sammen ved flere anledninger.

Feiret med Foxx

51-åringen var også selvskreven gjest da Katie fylte 40 år tidligere denne uken - rettere sagt skal han ha vært en av svært få gjester, da de to viet tid til hverandre over en romantisk bursdagsmiddag.

Katies mor, Katheleen A. Stothers-Holmes, var også til stede under middagen, ifølge People.

FORELSKET: Katie Holmes tilbragte 40-årsdagen sin med Jamie. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Katie Holmes tilbragte 40-årsdagen sin med Jamie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Går ikke sammen

Katie og Jamie har som tidligere nevnt gjort alt i sin makt for å holde forholdet skjult fra rampelyset, og det var først i 2017 at de viste seg sammen for første gang.

Kort tid etter viste de sin kjærlighet nok en gang, da Katie dukket opp på feiringen av Jamies 50-årsdag i Los Angeles før jul i fjor.

Selv om paret nå tilsynelatende bryr seg mindre om å vise seg sammen, virker det likevel som at de ikke er klare eller ønsker å gi paparazziene det de er ute etter, nemlig paret i ett og samme bilde.

Da de ankom restauranten tirsdag denne uken sørget de nemlig for å ankomme hver for seg, og brukte samme strategi, da de dro fra restauranten etter bursdagsfeiringen.

Som et av Hollywoods heteste par har det i lengre tid versert rykter om parets forhold, og i sommer ble det spekulert i om hvorvidt det var spikeren i kista for stjerneparet.

Det tok imidlertid ikke lang tid før de avkreftet bruddryktene, og tilbragte tid sammen på stranda i Malibu. Katie og Jamie hadde kun øyne for hverandre og både kysset og lo, og så ikke ut til å bry seg om verken andre strandgjester eller fotografer.

FØRSTE GANG: Katie og Jamie ble fotografert sammen under sistnevntes bursdagsfeiring i fjor. Foto: NTB scanpix
FØRSTE GANG: Katie og Jamie ble fotografert sammen under sistnevntes bursdagsfeiring i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer
AVKREFTET BRUDD: Tidligere i sommer gikk det rykter om brudd mellom de to turtelduene. Det avkreftet de raskt på denne måten på en strand i Malibu. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTET BRUDD: Tidligere i sommer gikk det rykter om brudd mellom de to turtelduene. Det avkreftet de raskt på denne måten på en strand i Malibu. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil adoptere Katies datter

Fra 2006 til 2012 var Katie gift med Tom Cruise (56), og sammen har de datteren Suri (12). Da duoen skilte seg skal Katie ha blitt tvunget til å inngå en avtale med Cruise, som hindret henne i å starte et nytt offisielt forhold før det hadde gått fem år.

Dette skal være en av grunnene til at Katie og Jamie har holdt en så lav profil.

Jamie har, ifølge RadarOnline, også vært en farsfigur for Katie og Toms datter Suri de siste årene, da Tom ikke skal ha sett datteren sin på flere år.

Nå som det ryktes om et kommende bryllup, er det ifølge nettstedets kilder planer om at Jamie skal adoptere Suri i fremtiden.

- Jamie vil adoptere Suri når tiden er riktig, men ikke før de er gift. De vet at Tom ikke vil like det, men det er det Katie vil, og også det Suri vil, sa kilden.

VIL ADOPTERES: Ifølge kilder skal både Katie og Jamie ønske at sistnevnte skal adoptere Suri i fremtiden. 12-åringen skal også ønske å bli adoptert av Jamie. Foto: NTB Scanpix
VIL ADOPTERES: Ifølge kilder skal både Katie og Jamie ønske at sistnevnte skal adoptere Suri i fremtiden. 12-åringen skal også ønske å bli adoptert av Jamie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllupsrykter

Det allerede mye omtalte bryllupet er ventet å finne sted en gang på nyåret i den romantiske byen Paris.

- Paris er byen der de valgte å offentliggjøre romansen sin, sa en kilde til RadarOnline og la til:

- Jamie har vært krevende siden de begynte å date, men nå har Katie overtalt ham til å slå seg til ro, og de er klare for å gjøre det offisielt.

Selv om flere hevder at stjerneparet planlegger bryllup, avkreftet Katies talsperson forlovelsesryktene senest i november.

40-åringen ble nemlig avbildet i New Orleans, der man tydelig kunne se en skinnende diamantring på fingeren hennes.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

Med det begynte ryktene om en mulig forlovelse å svirre heftig i en rekke amerikanske medier.

- Kaite er ikke forlovet med noen andre enn sin fiktive filmforlovede, spilt av Jerry O'Connell, sa talspersonen til Page Six den gang.

Til tross for at ryktene ble avkreftet, kan det godt være at paret har valgt å holde forlovelsen sin like hemmelig som de har holdt forholdet de siste årene.

VANSKELIG FORHOLD: Katie og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012. De siste årene skal Tom ikke ha sett deres felles datter Suri. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG FORHOLD: Katie og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012. De siste årene skal Tom ikke ha sett deres felles datter Suri. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Full juleforvirring rundt Meghans mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer