Lindsay Lohan:

Feiret 33-årsdagen med nakenbilde

Kastet klærne for sine over syv millioner følgere.

BURSDAG: Lindsay Lohan (33) kommer med et oppsiktsvekkende bilde på Instagram i anledning sin fødselsdag 2. juli. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: Lindsay Lohan (33) kommer med et oppsiktsvekkende bilde på Instagram i anledning sin fødselsdag 2. juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lindsay Lohan (33) har aldri vært redd for å være kontroversiell eller for å skape reaksjoner. Gjennom årenes løp har hun stått for en rekke skandaler, og den mest omtalte hendelsen er kanskje da hun i 2007 ble tatt for fyllekjøring og besittelse av kokain.

Den skandaleombruste 33-åringen fylte også spalteplassen i tabloidpressen da hun i 2006 ble fotografert av paparazziene kjørende til fest sammen med popstjernen Britney Spears (37) og hotellarvingen Paris Hilton (38).

Siden den gang ser det ut til at Lohan har roet seg betraktelig, og skandalene har blitt færre med årene. I dag lever hun en langt roligere tilværelse, og hun har i stor grad trukket seg unna rampelyset hun før var en svært selvfølgelig del av.

View this post on Instagram

🎀 🎂

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Men nå kan det se ut til at den tidligere så viltre kvinnen har falt for fristelsen og våget seg inn i kjendispressens søkelys nok en gang.

I et ferskt innlegg på Instagram kaster 33-åringen nemlig klærne på et bilde hun har delt med sine over 7,7 millioner følgere.

Uten klær

Det var i forbindelse med hennes 33-årsdag i dag, tirsdag 2. juli, at stjernen delte det svært lettkledde bildet av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram.

Det var mandag kveld amerikansk tid at den berømte 33-åringen publiserte det oppsiktsvekkende bildet av seg selv - helt uten klær.

Vis mer

På bildet sitter Lohan på gulvet foran et speil og poserer for kameraet. I teksten under bildet har hun lagt ved to emojier: En rosa sløyfe og en bursdagskake med lys i anledning den store dagen.

Nakenbildet «Mean Girls»-stjernen har lagt ut, har fått mye oppmerksomhet. En rekke Instagram-brukere har lagt igjen både ris og ros i kommentarfeltet under stjernens bilde.

- Hun er virkelig vakker, lyder en av kommentarene.

- Det er din bursdag, og du er hot, skriver en annen.

Det er imidlertid ikke alle som er like begeistret.

SLUTT: Lindsay Lohans strandklubb i Mykonos åpnet i 2018. Nå er den stengt. Video: TV 2 Sumo Vis mer

- Gå og legg deg, skriver en tredje.

Mange fans har heldigvis benyttet anledningen til å gratulere den tidligere realitystjernen med 33-årsdagen - som Lohan allerede har feiret på restaurant sammen med en gjeng venner.

På Instagrams historiefunksjon har stjernen lastet opp to videosnutter som viser henne markere dagen i lystig lag.

Dømt for fyllekjøring

Livet har, som nevnt, ikke alltid vært like lett for den kontroversielle skuespilleren. Lohan har tidligere hatt en svært utsvevende livsstil med utagerende festing og rusmisbruk.

33-åringen fikk blant annet tabloidblekket til å sprute da hun ble dømt for promillekjøring og besittelse av kokain i 2007.

SKANDALEDRONNING: Lindsay Lohan vet å sjokkere. Her fra London i november 2014. Foto: NTB Scanpix
SKANDALEDRONNING: Lindsay Lohan vet å sjokkere. Her fra London i november 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I perioder har skandalene nesten forfulgt den unge stjernen, og hun har tidligere også slitt alvorlig med spiseforstyrrelser.

Hun har vært på rehab for å få hjelp med dop- og alkoholavhengighet flere ganger gjennom årenes løp, og sommeren 2011 satt Lohan i husarrest i sitt eget hjem etter å ha brutt vilkårene for en fyllekjøringsdom.

I 2013 erkjente Lohan for første gang, i et intervju med Oprah Winfrey, at hun tok sin første overdose som 18-åring. Hollywood-stjernen var samtidig åpen om at livet hadde gått i feil retning, og at hun var klar for å ta grep.

Spekulasjoner om konvertering

Lohan har imidlertid ikke bare sjokkert når det gjelder festing og fyll, men også når det kommer til andre ting. Hun overrasket en hel verden da det i starten av 2017 ble kjent at stjernen hadde tilbrakt mye tid i Tyrkia - med sjal på hodet.

Den gang ble hun observert med muslimenes hellige bok koranen i hendene, ifølge Daily Mail - og hun ble fotografert med sjal.

Spekulasjonene om at Lohan hadde blitt muslim, toppet seg et par uker senere da hun delte en hilsen på arabisk til sine følgere på Instagram.

Det var riktignok ikke første gang stjernen valgte å skrive arabisk på sosiale medier. Ifølge en artikkel fra The Independent i 2015 skal 33-åringen i flere år ha forsøkt å lære seg språket, og hun har tilbragt tid i blant annet Dubai for å få førstehåndserfaring.

PRESIDENTEN: Lohan møtte president Erdogan og hans familie i Tyrkia for noen år siden, uten at noen helt forsto hvorfor. Det var bare en av tingene hun skapte overskrifter med under oppholdet i landet. Foto: NTB Scanpix
PRESIDENTEN: Lohan møtte president Erdogan og hans familie i Tyrkia for noen år siden, uten at noen helt forsto hvorfor. Det var bare en av tingene hun skapte overskrifter med under oppholdet i landet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

33-åringen ble oppdratt katolsk, men har siden vært involvert i både scientologi og kabbalah. Vanity Fair utnevnte Lohan som en mulig scientologi-kone for Tom Cruise i 2012. Det gikk hun imidlertid hardt ut mot, og benektet å ha noe med den historien å gjøre.

Lohan har selv aldri kommentert ryktene om at hun har blitt muslim.

LES OGSÅ: Ikke sett sammen på over et år - nå skal de skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer