Adele Adkins:

Feiret 30-årsdagen med legendarisk temafest

- Jeg er usikker på om jeg noensinne kommer til å komme meg ut av huset igjen.

STOR FEIRING: I anledning sin 30-årsdag, samlet sangeren Adele gode venner og familie til en temafest uten like. Foto: Matt Sayles / AP/ NTB scanpix
STOR FEIRING: I anledning sin 30-årsdag, samlet sangeren Adele gode venner og familie til en temafest uten like. Foto: Matt Sayles / AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Lørdag fylte den britiske artisten Adele Adkins 30 år, og i likhet med tidligere år ble bursdagen feiret med en heidundranes temafest.

I anledning den store dagen samlet nemlig «Hello»-sangeren gode venner og familie til en ekstravagant fest med «Titanic»-tema, melder Mirror.

Sangstjernen tok til Instagram den påfølgende dagen for å gi fansen et innblikk i feiringen, der hun blant annet står på dansegulvet ikledd en glitrende gallakjole og redningsvest.

Adele var stylet som Kate Winslets (42) rollefigur Rose i suksessfilmen fra 1997, og poserte gladelig på trappen, som var nær identisk med trappen fra filmen.

30-åringen, som åpenbart er stor fan av «Titanic»-filmen, skrev blant annet følgende under bildene på Instagram:

«Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre de neste 30 årene, da jeg har vært så ubeskrivelig velsignet i livet mitt så langt».

Saken fortsetter nedenfor.

Videre kunne Adele fortelle at festen hadde vært ganske så vill, og at formen dagen derpå ikke var helt på topp.

«Gårsdagen var den beste i livet mitt. Jeg er helt ødelagt, og jeg er usikker på om jeg noensinne kommer til å komme meg ut av huset igjen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer