Adele Adkins:

Feiret 30-årsdagen med legendarisk temafest

- Jeg er usikker på om jeg noensinne kommer til å komme meg ut av huset igjen.

STOR FEIRING: I anledning sin 30-årsdag, samlet sangeren Adele gode venner og familie til en temafest uten like. Foto: Matt Sayles / AP/ NTB scanpix
STOR FEIRING: I anledning sin 30-årsdag, samlet sangeren Adele gode venner og familie til en temafest uten like. Foto: Matt Sayles / AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Lørdag fylte den britiske artisten Adele Adkins 30 år, og i likhet med tidligere år ble bursdagen feiret med en heidundranes temafest.

I anledning den store dagen samlet nemlig «Hello»-sangeren gode venner og familie til en ekstravagant fest med «Titanic»-tema, melder Mirror.

Sangstjernen tok til Instagram den påfølgende dagen for å gi fansen et innblikk i feiringen, der hun blant annet står på dansegulvet ikledd en glitrende gallakjole og redningsvest.

DANSELØVE: Adeles temafest var uten tvil gjennomført, og gjestene danset rundt i flotte antrekk kombinert med redningsvester. Foto: Skjermdump / Instagram
DANSELØVE: Adeles temafest var uten tvil gjennomført, og gjestene danset rundt i flotte antrekk kombinert med redningsvester. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Adele var stylet som Kate Winslets (42) rollefigur Rose i suksessfilmen fra 1997, og poserte gladelig på trappen, som var nær identisk med trappen fra filmen.

Et innlegg delt av Adele (@adele)

30-åringen, som åpenbart er stor fan av «Titanic»-filmen, skrev blant annet følgende under bildene på Instagram:

«Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre de neste 30 årene, da jeg har vært så ubeskrivelig velsignet i livet mitt så langt».

Saken fortsetter nedenfor.

GODT HUMØR: Det er tydelig at sangstjernen koste seg under bursdagsfeiringen. Foto: Skjermdump / Instagram
GODT HUMØR: Det er tydelig at sangstjernen koste seg under bursdagsfeiringen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
IKONISK FILM: Kate Winslet og Leonardo DiCaprio som rollefigurene Rose og Jack i en scene fra storfilmen «Titanic». Foto: Twentieth Century Fox/ Filmweb.no
IKONISK FILM: Kate Winslet og Leonardo DiCaprio som rollefigurene Rose og Jack i en scene fra storfilmen «Titanic». Foto: Twentieth Century Fox/ Filmweb.no Vis mer

Videre kunne Adele fortelle at festen hadde vært ganske så vill, og at formen dagen derpå ikke var helt på topp.

«Gårsdagen var den beste i livet mitt. Jeg er helt ødelagt, og jeg er usikker på om jeg noensinne kommer til å komme meg ut av huset igjen».

Ugjenkjennelig

Også i 2015 feiret sangstjernen bursdagen sin med en utkledningsfest.

Ifølge The Sun feiret Adele 27-årsdagen sin på trendy Ham Yard Hotel i London, og hun kledde seg ut som «Wham!»-legenden George Michael (53).

Dagen etter feiringen delte hun et bilde på Twitter der hun takket for alle bursdagshilsene hun hadde mottatt i anledning sin 27-årsdag.

Bildet viste sangeren i full George Michael-utkledning, og hun var nærmest ugjenkjennelig ikledd en 80-tallsinspirert parykk, påsatte skjeggstubber, mørke pilotbriller og skinnjakke.

Saken fortsetter under.

GLAD I Å KLE SEG UT: Adele var slående lik George Michael da hun feiret sin 27-årsdag i 2015. Foto: Skjermdump / Twitter
GLAD I Å KLE SEG UT: Adele var slående lik George Michael da hun feiret sin 27-årsdag i 2015. Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

- Det er bare så sjukt

Siden gjennombruddet i musikkbransjen i 2008, har sangfuglen nærmest måttet klype seg selv i armen hver dag.

Å ha hobbyen sin som fulltidsjobb var ikke noe hun tok for gitt som ungdom.

- Jeg ler høyt når jeg tenker på alt som har skjedd i livet mitt hittil. Det er bare så sjukt. På et tidspunkt tror jeg at regissøren av «The Truman Show» plutselig dukker opp og sier at dette er film nummer to, sa hun til Vanity Fair 2016.

30-åringen er født og oppvokst i en arbeiderklassefamilie i Tottenham, og moren til Adele hadde knapt fylt 18 år da hun ble født.

Det var moren som tidlig oppfordret Adele til å teste ut sin kreative side, og allerede som fireåring fikk hun sansen for å synge. Mary J Blidge, Lauryn Hill og Alicia Keys var store forbilder, men det var ikke før hun oppdaget musikken til Etta James og Ella Fitzgerald at hun virkelig fikk øynene opp for musikk.

Saken fortsetter nedenfor.

GJENNOMBRUDD: Adele slo for alvor gjennom i 2008. Her er hun avbildet i New York samme år. Foto: AP / Andy Kropa
GJENNOMBRUDD: Adele slo for alvor gjennom i 2008. Her er hun avbildet i New York samme år. Foto: AP / Andy Kropa Vis mer
SUKSESS: 2017 var et stort år for Adele, da hun vant hele fem «Grammy»-priser. Foto: AFP / Robyn BECK
SUKSESS: 2017 var et stort år for Adele, da hun vant hele fem «Grammy»-priser. Foto: AFP / Robyn BECK Vis mer

Adele kommer fra en lite musikalsk familie, og hun hadde derfor ingen kjennskap til noe annet enn listepop da hun var yngre. Da sangfuglen for første gang oppdaget Fitzgerald og James, ble hun derfor fullstendig bergtatt.

I dag er Adele en av verdens mest prisbelønnede kvinnelige artister, og hun er lykkelig gift med Simon Konecki (44) som hun har sønnen Angelo (5) med.

LES OGSÅ: - Det var ting jeg burde ha gjort som jeg ikke gjorde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer