NY KJÆRESTE: Christina Aguilera viste frem sin nye kjæreste Matt Rutler, da de dro på julemarked i Berlin. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Christina Aguilera viste frem sin nye kjæreste Matt Rutler, da de dro på julemarked i Berlin. Foto: All Over Press Vis mer

Feiret 30-års dagen med sin nye kjæreste

Christina Aguilera har ikke lagt på latsiden etter bruddet med ektemannen...

Publisert
SEHER.NO: Christina Aguilera feiret sin 30-års fødselsdag i de franske Alpene denne helgen, sammen med sin nye kjæreste Matt Rutler.

Aguilera og Rutler har vært rundt omkring i hele Europa for å promotere sangerinnens nye film «Burlesque».

Lørdag fløy paret fra Berlin, til den ekslusive ski-resorten Courchevel i Frankrike. Der dro de på en sledetur, og de ble trukket av to hester. Paret drakk vin, og nøt synet mens de kjørte rundt i landsbyen, forteller et øyenvitne til People.

Etter popstjernens brudd med ektemannen Jordan Bratman (33) ble kunngjort i oktober, begynte ryktene om den nye romansen raskt å svirre. Aguilera har enda ikke bekreftet forholdet, men bildene snakker for seg selv.

Matthew jobbet som regiassistent ved innspillingen av «Burlesque», og de to skal ha funnet tonen raskt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Pikante bilder lekket på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer