Kylie Jenner:

Feiret 20-årsdagen med undertøysbilde

Kylie Jenner sparer ikke på noe når hun denne uken endelig fyller 20 år.

20 ÅR: Kylie Jenner feirer bursdagen ved å gi til veldedighet, ha photoshoot i undertøyet og ha fest med isskulptur av sin egen rumpe. Foto: NTB Scanpix
20 ÅR: Kylie Jenner feirer bursdagen ved å gi til veldedighet, ha photoshoot i undertøyet og ha fest med isskulptur av sin egen rumpe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Torsdag fylte Kylie Jenner 20 år.

Det er hun kjent for ikke å gjøre i fred og ro. I fjor kalte hun august for «bursdagsmåneden» sin, og det ser ut til at realitystjernen planlegger noe lignende i år.

Allerede i slutten av juli avslørte hun på Snapchat at sminkekolleksjonen hennes, «Kylie Cosmetics,» ville selge eksklusive produkter i forbindelse med bursdagen.

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Det samme gjorde hun ifjor og kolleksjonen ble revet bort på bare et par timer.

Fikk isskulptur av rumpen sin

På selve dagen, torsdag, ble Kylie overrasket av venner og familie med en overraskelsesfest som varte inn i de små nattetimene.

Sammen med sine kjente storesøstre, kjæresten Travis Scott (25), bestevenninnen Jordyn Woods og flere andre, feiret hun bursdagen med blant annet «Kylie»-ballonger, sjokoladefontene og en isskulptur av sin egen rumpe.

Tidligere på dagen delte hun en video av et orkester som spilte hjemme i hennes egen stue, som for øvrig var tettpakket av blomster.

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Ifølge E! Online var det kjæresten Scott som hadde stelt i stand morgenmusikken.

Nettstedet skriver at rapperkjæresten ga Kylie et diamantkjede i bursdagsgave samme morgen.

Delte undertøysbilde

Litt senere på dagen feiret 20-åringen seg selv på typisk Kylie-vis.

Hun delte nemlig et bilde av seg selv på sin Instagram-profil, iført gult undertøy, en rosa parykk og en gjennomsiktig kimono.

Bildet har i skrivende stund fått 2,8 millioner «likes» og i kommentarfeltet under ønsker fansen stjernen tillykke med dagen.

20 ⭐️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Gir bursdagspenger til veldedighet

Kylie, som nettopp har fått sitt eget realityshow kalt «Life of Kylie,» ville også hjelpe andre på bursdagen sin.

I en video delt på Instagram, forteller hun at en del av dagsinntektene fra «Kylie Cosmetics» vil gå til veldedighetsorganisasjonen «Teen Cancer America.»

I videoen snakker hun med kompisen Harry Hudson som tidligere har overlevd kreft, og takker ham for muligheten til å gi noe tilbake.

thank you @wwd for the digital cover ♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hun forteller at hun gjerne vil minske forskjellene mellom behandlingen voksne og ungdommer får, og at hun vil at ungdommer skal vite at hjelpen ikke er langt unna.

Bursdagsfeiringen kommer få dager etter det ble kjent at Kylie kan bli milliardær før hun fyller 25 år.

Ifølge WWD Magazine, har «Kylie Cosmetics» hatt en omsetning på svimlende 420 millioner dollar, rundt 3 milliarder norske kroner, siden oppstarten.

- I starten visste jeg ikke hva målet mitt var. Jeg visste ikke om jeg ville at hele kolleksjonen skulle ha et fellestrekk, sier hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Derfor slettet Kylie alle vennene sine på Instagram