«Feirer»skilsmissen med en fest

Jack White og Karen Elson går hvert til sitt, og markerer det på lystig vis.

SKILLES SOM VENNER: Den britiske modellen og artisten Karen Elson og rocker Jack White skal skilles etter seks års ekteskap. Skilsmissen markeres med en fest, uvanlig nok. Her er det spesielle paret avbildet på en galla våren 2009.  Foto: Stella Pictures
SKILLES SOM VENNER: Den britiske modellen og artisten Karen Elson og rocker Jack White skal skilles etter seks års ekteskap. Skilsmissen markeres med en fest, uvanlig nok. Her er det spesielle paret avbildet på en galla våren 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Multitalentparet Jack White (35) og kona Karen Elson (32) skal skilles etter seks års ekteskap, det bekrefter parets talsperson ifølge People. Offentliggjøringen av skilsmissen kommer en knapp uke etter parets bryllupsdag, som var den 1. juni.

The White Stripes- og The Raconteurs-rockeren og hans vakre modell- og artistkone har utgjort et godt team de siste årene, og White har blant annet produsert Elsons debutalbum «The Ghost Who Walks». Og til tross for skilsmissen, vil nok de to fortsette å spille på lag.

- Vi vil forbli kjære og trofaste venner og foreldre til våre vidunderlige barn Scarlett og Henry Lee. Vi er svært takknemlige for den tiden vi har delt, og den tiden vi fortsatt vil bruke til å se barna våre vokse opp, både hver for oss og i fellesskap, heter det i den uvanlig varme presseuttalelsen.

Ekteparet, som møttes under innspillingen av The White Stripes-musikkvideoen «Blue Orchid», har faktisk en så avslappet holdning til skilsmissen at de like gjerne markerer den med en kombinert bryllupdags- og skilsmissefest i hjembyen fredag kveld.

- Til ære for den tiden vi har delt holder vi en skilsmissefest. En kveld sammen i Nashville for å igjen bekrefte vårt vennskap og feire fortiden og fremtiden sammen med nære venner og familie. Festen vil inkludere dansing, bilder, minner og drinker med alkohol oppi, heter det i invitasjonen ifølge People.

Det spesielle paret giftet seg i Manaus i Brasil i 2005, og året etter ble datteren Scarlett Teresa (5) født. Sønnen Henry Lee (3,5) fulgte i 2007.

Se invitasjonen til den uvanlige skilsmissefesten her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Charter-Svein må flytte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer