Feirer skilsmissen

Katy Perry depper ikke etter det tunge bruddet.

IKKE TRIST: Katy Perry markerer toårsdagen etter bryllupet med Russel Brand med en stor skilsmissefest. Eks-mannen er ikke invitert.  Foto: Fame Flynet
IKKE TRIST: Katy Perry markerer toårsdagen etter bryllupet med Russel Brand med en stor skilsmissefest. Eks-mannen er ikke invitert. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 23. oktober 2010 giftet Katy Perry (27) seg med den britiske komikeren Russell Brand (37) under en hemmelig seremoni i India. Under et år senere skilte de seg, og bruddet ble svært pinlig og offentlig for de to stjernene. 

De to nektet lenge å snakke om forholdet, men de siste månedene har begge kommet med svært nedsettende kommentarer og anklaget hverandre for bruddet. 

Snart er det to år siden bryllupet fant sted, og i stedet for å bli trist og deprimert vil Katy nå markere dagen med en fest. Sangerens venner oppmuntret henne til å arrangere et stort party i Las Vegas, men Perry vil ta det litt roligere har invitert vennene sine til en skilsmisse-fest i sitt hjem i Los Angeles. 

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

- I flere uker har har hun gruet seg til toårsdagen og hun har prøvd å snu det til noe positivt, sier en kilde til The Sun.

Festen blir også en forberedelse til Katys bursdag to dager senere.  

- Hun bestemte seg for å kalle det sin skilsmissefest og hun skal gjøre alt hun liker med sine beste venner.  
 
Brand har blitt koblet til flere ulike kvinner etter bruddet, og datet blant annet Spice Girls-stjernen Geri Halliwell. 

Perry har tatt det litt roligere, men er nå sammen med skjørtejegeren John Mayer, og skal til og med ha gitt ham en nøkkel til huset sitt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er en drittsekk  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer