Feirer sin første jul sammen

Knut Arild Hareide og kjæresten strålte på premiere.

FELLES JUL: I august ble det kjent at Knut Arild Hareide hadde forlovet seg med Lisa Maria Larsen. Søndag var de på konsert sammen, der avslørte de at de har felles planer for julen.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FELLES JUL: I august ble det kjent at Knut Arild Hareide hadde forlovet seg med Lisa Maria Larsen. Søndag var de på konsert sammen, der avslørte de at de har felles planer for julen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: KrF-leder Knut Arild Hareide (39) og hans vakre forlovede Lisa Maria Larsen (28) skal i år feire jul sammen for første gang.

- Det stemmer. Vi reiser til Vestlandet og skal kose oss med pinnekjøtt, smiler de til Se og Hør.

Se og Hør traff det forelskede paret på Gaute Ormåsen (28) og Cecilia Vennerstens (41) julekonsert «Vår Jul» på Christiania Teater på søndag.

- Vi har fått billettene i gave fra svigermor, og jeg tror dette vil bli en himmelsk opplevelse, avsluttet en lykkelig Hareide.

Paret traff hverandre for første gang i 2005 gjennom felles venner. Den gang var det ingen kjærlige toner mellom paret. Men da de traff hverandre igjen i fjor ble det søt musikk på direkten. Og Knut Arild fortalte hva han falt for:

- Hun er uendelig vakker, engasjert, varm og omsorgsfull. Lisa Maria er flink til å se andre mennesker. Også er hun veldig klok, sa KrF-toppen, som fridde i sommer.

Knut Arild fridde til sin kjære tidligere i år, og neste år kan det bli bryllup på det herlige paret.

– Vi har ikke helt bestemt oss for når bryllupet skal stå, men mest sannsynlig blir det neste år, uttalte Hareide til Se og Hør tidligere i år.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå skal de gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer