Feirer sin første jul sammen

- Jeg føler at Steinars familie er min familie, sier Marita Traaen om «Hotel Cæsar»-kjæresten Steinar Johansen.

FEIRER SAMMEN: Cæsar-paret Marita Traaen og Steinar Johansen skal tilbringe romjulen sammen. Foto: Stella Pictures
FEIRER SAMMEN: Cæsar-paret Marita Traaen og Steinar Johansen skal tilbringe romjulen sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I den populære TV 2-serien «Hotel Cæsar» er det stadig duket for intriger og dramatikk. Men også kjærlighet har en viktig plass i TV2-serien - noe Marita Traaen (18) og Steinar Johansen (22) kan skrive under på.

De to unge skuespillerne, som spiller henholdsvis Runa Jørgensen og Tom Lycke i TV-serien, ble nemlig forelsket på innspillingssettet! Nå går paret mot sin første jul i hverandres selskap.

- Den første delen av julen skal jeg feire hjemme i Rollag, men 2. juledag reiser jeg opp til Rognan for å være sammen med Steinar og familien hans fram til over nyttår. Det blir veldig hyggelig. Jeg føler at Steinars familie er min familie, smiler Marita til Se og Hør. 

Paret fant tonen i fjor høst, og ble offisielt kjærester i april i år. En måned etter ble de samboere.

- Vi har det veldig bra som samboere, og kjærligheten er fortsatt like sterk, stråler paret.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg forstod ikke verdien av vennskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer