Scott Disick og Sofia Richie:

Feirer nyttårsaften sammen på skiferie

Paret har vendt nesen mot Aspen - der Scott var på ferie med Kourtney Kardashian i fjor.

FØRSTE NYTTÅRSAFTEN SAMMEN: Sofia Richie og Scott Disick reiser bort for å tilbringe nyttårsfaten i kaldere strøl. Foto: NTB scanpix/ skjermdump Instagram
FØRSTE NYTTÅRSAFTEN SAMMEN: Sofia Richie og Scott Disick reiser bort for å tilbringe nyttårsfaten i kaldere strøl. Foto: NTB scanpix/ skjermdump Instagram Vis mer

(Se og Hør): De siste månedene har Scott Disick (34) og Sofia Richie (19) gang på gang skapt overskrifter i kjendispressen på grunn av forholdet sitt.

Mangt og meget er blitt skrevet om paret, som skilles av en aldersforskjell på hele 15 år.

I starten av desember begynte ryktene å svirre om at lykken hadde tatt slutt for duoen, men det motbeviste de raskt da de ble avbildet sammen på en romantisk badeferie i Miami, Florida.

Og nå ser det ut til at det virkelig begynner å bli alvor mellom urokråka Scott og unge Sofia. Ifølge People skal paret nemlig feire nyttårsaften sammen, og det nye året ringes inn i skieldoradoet Aspen.

Fredag ble duoen observert i Aspen i delstaten Colorado, etter at de begge hadde delt bilder på Instagram av at de skulle ta et privatfly dit sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

I’m on a whole new year vibe

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Ferierte samme sted med eksen

På sin Instagram-profil publiserte Scott Disick et søtt parbilde av ham og Sofia inne på flyet, der begge er iført mørke solbriller og gode, tykke vinterjakker.

- Jeg har en skikkelig «nytt år»-vibb, skriver Scott til bildet.

Sofia har på sin side publisert et bilde der hun og Scott poserer foran privatflyet, mens hun tilsynelatende holder «Keeping up With the Kardashians»-stjernen rundt hoftene.

- Klar for 2018, skriver hun til Instagram-bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ready for 2018

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Det er kanskje en smule spesielt at Scott og Sofia ha valgt å legge nyttårsfeiringen til nettopp Aspen.

Det var nemlig der Scott tilbragte nyttårsaften i fjor også - men den gang sammen med eksen Kourtney Kardashian (38) og deres felles barn. På nyttårsaften i fjor delte Kourtney blant annet en «selfie» sammen med Scott fra skibakken.

Filmet Sofia i trusa

Ifølge People har Scott og Sofia tilbragt store deler av juleferien sammen allerede. Like før jul var de på shopping sammen hos eksklusive Neiman Marcus i Woodland Hills, California.

Og det vekket en viss oppsikt da 34-årige Scott publiserte en video av Sofia, der hun danser rundt på kjøkkenet iført bare sokker, truser og en julenisse-overdel.

19-åringen danset for øvrig til hitlåten «All Night Long (All Night)» fra 1983 i videoen. Sangen er en av de mest kjente låtene til faren hennes, sangstjernen Lionel Richie (68).

En kilde uttalte nylig til People at forholdet mellom Scott og Sofia er blitt «veldig seriøst», og at den unge modellen har hatt en positiv innflytelse på Scott - som blant annet har slitt med alkoholmisbruk.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Koblet til Bella (20) og Sofia (19)

​Det var i mai i år Scott Disick først ble koblet til Sofia Richie, etter at de to hadde festet sammen under filmfestivalen i Cannes.

På den tiden svirret også romanseryktene rundt ham og den unge skuespilleren Bella Thorne (20), som han ble avbildet sammen med i en noe pikant situasjon ved bassenget.

Det siste halvåret ser det imidlertid ut til at festløven Scott har valgt å konsentrere seg om Sofia.

Video: Splash News Vis mer

I oktober var duoen på ferie sammen i romantiske Venezia i Italia, og den gang gjorde de to ingen forsøk på å skjule følelsene sine fra fotografene. Noen uker før jul reiste paret som nevnt også til Miami sammen, der det så ut til at de to stjernene koste og moret seg.

LES OGSÅ: - Tvunget til å skille oss