Feirer nytt hotell med fest til 10 millioner

Petter Stordalen forbereder seg til «alle festers mor».

PARTYLØVE: Petter Stordalen er kjent for sine ekstravagante fester, og sparer ikke på noe når han torsdag kveld åpner sitt nyeste hotell i Göteborg. Her er han på 16. mai festen i 2009.  Foto: Stella Pictures
PARTYLØVE: Petter Stordalen er kjent for sine ekstravagante fester, og sparer ikke på noe når han torsdag kveld åpner sitt nyeste hotell i Göteborg. Her er han på 16. mai festen i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ingenting spares på når Petter Stordalen (49) åpner sitt nye luksushotell i Göteborg torsdag kveld. Hotellkongen er kjent for sine spektakulære fester og arrangerer både folkefest i byen og VIP-fest for 2220 VIP-er.


- For å være helt ærlig tror jeg ikke det blir lett å toppe dette. Åpningen av Clarion Hotel Post blir alle festers mor, sier Stordalen til Dagbladet.


Han vil ikke avsløre hvor mye festen koster, men ifølge avisen skal kalaset koste mellom 10 og 11 millioner kroner.

- Jeg lager fest med hjertet, ikke med kalkulatoren. Hadde du gjort det med kalkulatoren hadde det ikke blitt noen fest, forteller han.

På gjestelisten står stjerner som ABBA-medlem Bjørn Ulvaeus, Jan Fredrik Karlsen, Bjørn Kjos og Katarina Flatland. Disse og de andre gjestene vil kunne kose seg med opptredener med artister som Timbuktu og Danny Saucedo og spise mat laget av stjernekokken Marcus Samuelsson. Selv vil Petter og kona Gunhild overnatte i hotellets luksussuite til 70 000 kroner natten.

- Jeg er 49 år, og det er få ting jeg aldri har gjort før, men jeg har aldri vært i nærheten av dette, forsikrer Stordalen.

  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Stordalens nye luksushotell  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer