- ALLE KAN GÅ PÅ METALKONSERT: Keep of Kalessin håper de får flere til å dra på metalkonsert etter suksessen i Melodi Grand Prix. Her er de sammen med Venke Knutson Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- ALLE KAN GÅ PÅ METALKONSERT: Keep of Kalessin håper de får flere til å dra på metalkonsert etter suksessen i Melodi Grand Prix. Her er de sammen med Venke Knutson Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Feirer med karsk når vi kommer hjem

Nå vil Norges nye metal-yndlinger kapre lørdagsunderholdningen på TV...

SEHER.NO: Keep of Kalessin nektet å deppe etter at Eurovision-plassen glapp med et skrik i lørdagens MGP-finale.

Bandet har nemlig allerede lagt planer for å få sine nye fans til å gå på metal-konsert for første gang etter at de stemte trønderne fram til superfinalen i Oslo Spektrum.

- Man trenger ikke gå kledd i sort og ha langt hår for å gå på metal-konsert. Der er er alle velkomne, og man blir ikke vist bort selv om man går i olabukse, sier gitarist Arnt Grønbech (31) til Seher.no.

Grønbech tror bandet har klart å bryte mange barrierer gjennom MGP-deltakelsen.

- Det er mange metal-fans i Norge, som ikke liker det som blir spilt på radio og TV. Jeg håper at vår suksess i Melodi Grand Prix, kan føre til at det blir spilt mer metal i beste sendetid. Når det kan spilles i Grand Prix, hvorfor ikke i lørdagsunderholdningen?


Men før bandet gir ut plate i mai og drar på turné, røper han at MGP-nachspielet i Oslo ikke blir den eneste anledningen til å feire MGP-suksessen.

- Selv om vi håpet på å vinne, så trodde vi på en plass blant topp fire i finalen. Vi skal feire med både champagne og karsk, men siden vi glemte å ta med oss karsken, må vi vente med den til vi kommer til Trondheim, sier Grønbech.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Uskyldig fengslet for voldtekt