GODE VENNER: Øivind Blunck vil feire jul med Guri Schanke og deres barn, selv om paret flyttet fra hverandre for halannet år siden. Foto: STELLA PICTURES
GODE VENNER: Øivind Blunck vil feire jul med Guri Schanke og deres barn, selv om paret flyttet fra hverandre for halannet år siden. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Feirer julen sammen

- Det blir bra og garantert mange julesanger.

SEHER.NO: Komikeren Øivind Blunck (58) og artisten Guri Schanke flyttet i fjor fra hverandre etter å vært sammen i 25 år, men er fortsatt gode venner.

Blunck sier til Dagbladet at selv om de har flyttet fra hverandre, planlegger de to å feire jul sammen i år.

- Ja jula feirer jeg med dem jeg har feiret med de siste åra. Det litt med Guri sin familie og litt med min. På julaften er vi invitert til Bettan, både Guri, jeg og barna. Det blir bra, og garantert mange julesanger.

Blunck og Schanke har sønnene Edvard og Ludvig sammen, som de har delt omsorg for. I tillegg har Blunck datteren Christel fra et tidligere forhold.

Komikeren sier til VG at han ikke føler som om han bor i en singeltilværelse i millionvillaen han tidligere delte med Guri Schanke.

- Foreløpig har jeg bare jobbet. Jeg har tre barn og vi har delt omsorg for våre to gutter, så jeg vil ikke kalle det en singeltilværelse, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Har Amy forlovet seg?