Feirer jula i Aspen

Superstjernene elsker å legge julefeiringen til luksuriøse Aspen.

HEIDI OG SEAL: Supermodell Heidi Klum og ektemannen Seal spaserer i Aspens gater.
HEIDI OG SEAL: Supermodell Heidi Klum og ektemannen Seal spaserer i Aspens gater. Vis mer

SEHER.NO: De fleste celebriteter er glad i luksus, og hvor er det da bedre å legge julefeiringa enn til et av verdens dyreste skisteder, nemlig Aspen?


For flere store superstjerner tar turen til det luksuriøse og svindyre skistedet i Colorado i jula.


Med sine utallige butikker, luksushoteller og rådyre heiskort kan kjendisene nemlig kose seg uten offentlighetens innblanding i det som nå begynner å ligne et kjendisenes skimekka.


Og blant superstjernene som ble observert tuslende i gatene i den lille byen juleaften var da supermodell Heidi Klum (34) og hennes ektemann Seal.


De to var innom en av Aspens lekre gullsmedforretninger, og Seal må ha kjøpt noe svært lekkert til kona da paret trengte politieskorte på vei tilbake til bilen, skriver nyhets- og bildebyrået Stellapictures.


Men ikke bare supermodeller og artister befinner seg i Aspen i jula,for også store Hollywood-stjerner som Goldie Hawn og hennes datter Kate Hudson ble observert i Aspens gater juleaften.


Og det samme gjaldt også for tidligere "Miami Vice"-stjernen Don Johnson og hans ekskone Melanie Griffith.


Men mens Don var der sammen med sin nye kjæreste, var Melanie der med datteren Dakota, som hun da har med den tidligere tv-stjernen.


Men hvor hennes nåværende ektemann Antonio Banderas befant seg er usikkert. Kanskje minusgradene i Aspen holdt den varmblodige latinoen inne?


Tidligere i uken ble også Mr. Bean aka Rowan Atkinson (52) observert i skibyen. Men komikeren hadde ikke en like heldig start på jula, da han presterte å krasje inn i bilen til en annen bil for deretter å forsøke å stikke av.


Ingen god julehandling akkurat.


Tidligere har også superstjerner som Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Nicolette Sheridan, Mariah Carey, Mischa Barton, Cisco Adler, Jennifer Lopez og Kate Moss også lagt ferien til det populære skistedet.


Se flere bilder fra stjernenes tidligere ferier i Aspen nedenfor:LES OGSÅ: - På designerski i Aspen