Feirer jul sammen for sønnens skyld

Orlando Bloom hadde flere grunner til å smile, da han dukket opp på premieren til sin nye film «Hobbiten:Femhærerslaget»..

SEOGHØR.NO: Orlando Bloom har vært med i både den kritikerroste «Ringenes Herre»-trilogien og de nye tre «Hobbiten»-filmene.

Da han tirsdag møtte opp på Hollywood-premieren til den siste filmen i rekken, «Femhærerslaget», hadde han derfor all grunn til å smile.

I de populære filmene spiller Orlando rollen som alven Legolas.

FILMHELT: Orlando Bloom har spilt alven Legolas både i «Ringenes Herre» og «Hobbiten»-trilogien. Foto: Stella Pictures
FILMHELT: Orlando Bloom har spilt alven Legolas både i «Ringenes Herre» og «Hobbiten»-trilogien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Orlando smilte og vinket til fansen, og slo av en prat med regissør Peter Jackson og de andre skuespillerne på den røde løperen.

37-åringen så ut til å ha glemt sin turbulente sommer, da han  havnet i slagsmål med popstjernen Justin Bieber.

Bruduljen skjedde i juli.

- Slo etter Bieber

Den skal ifølge nettsiden Radaronline ha oppstått inne på restauranten Cipriani's, som er et populært for rike turister på den spanske øya Ibiza.

«Herregud Orlando Bloom ga nettopp Justin Bieber en på tygga, og publikum APPLAUDERTE!», skrev en Twitter-bruker som kaller seg «Ksij» etter opptrinnet.

Twitter-brukeren skal ha sittet rett ved Orlando på restauranten.

Bakgrunnen for det plutselige angrepet, skal ifølge flere medier ha vært at Bieber slang en kommentar om Orlandos eks-kone, modellen Miranda Kerr.

Nettstedet GossipCop har skrevet at Bieber og Kerr skal ha blitt svært gode venner etter Victoria's Secret-showet som ble holdt i 2012 - da de begge to sto for underholdingen.

Hun som sexy modell, han som ungpikeidol med fløyelsmyk sangstemme.

- Nektet å hilse på ham

FEIRER JUL SAMMEN: Orlando Bloom skal feire jul sammen med eks-kona Miranda Kerr og deres sønn Flynn. Foto: FameFlynet Sweden
FEIRER JUL SAMMEN: Orlando Bloom skal feire jul sammen med eks-kona Miranda Kerr og deres sønn Flynn. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Orlando Bloom ble separert fra den australske supermodellen i 2013 etter tre års ekteskap. De har sønnen Flynn (3) sammen.

En kilde sier til avisen New York Post at Orlando - som skal ha vært ute til middag med skuespillervennen Leonardo DiCaprio - nektet å hilse på Bieber da sangeren gikk forbi bordet hans på restauranten Cipriani's.

Da skal Bieber ha svart med følgende kommentar om Miranda: «Hun var bra».

En talsmann for Bieber avviser overfor New York Post at sangeren sa dette.

Et øyenvitne New York Post har snakket med, hevder at Orlando slo, men ikke traff sangeren.

Bieber forlot kort tid etterpå restauranten, ifølge avisen.

Feirer julen sammen

I et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres i forbindelse med premieren på den nye Hobbiten-filmen avslørte Orlando at han, Miranda og deres sønn skal feire julen sammen som en familie.

I tillegg vil de be sine foreldre og andre familiemedlemmer.

- Hva Flynn leser og oppdager om oss når han vokser opp er veldig viktig for meg. Vi elsker hverandre og han, så det er godt å kunne feire jul sammen, sier han ifølge E! News.

LES OGSÅ: Kobles til britisk modell