Feirer jul sammen for barnas skyld

Mariah Carey og Nick Cannon skilte seg i fjor, men tilbringer fortsatt høytidene sammen.

FEIRER SAMMEN: Mariah Carey og Nick Cannon har satt sine personlige problemer til side og feirer jul sammen med barna. Fredag delte Cannon dette bildet på sin Instagram der han, Mariah, barna og Nicks mor er ute og hygger seg.  Foto: Nick Cannon/Instagram
FEIRER SAMMEN: Mariah Carey og Nick Cannon har satt sine personlige problemer til side og feirer jul sammen med barna. Fredag delte Cannon dette bildet på sin Instagram der han, Mariah, barna og Nicks mor er ute og hygger seg. Foto: Nick Cannon/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2014 ble det kjent at popstjernen Mariah Carey (45) og Nick Cannon (35) hadde gått fra hverandre etter seks år som mann og kone.

Men til tross for at Mariah skal ha avvist å ta eksen tilbake, forsøker de to å holde en forsonlig tone, av hensyn til sine to tvillinger, Monroe og Moroccan (4).

Lørdag delte Cannon et bilde på Instagram der han, moren hans, Mariah og tvillingene poserer for kameraet.

- Høytidsøyeblikk med familien, skrev Nick under bildet.

To engler på juletreet

Fredag delte Nick enda flere bilder der barna blant annet dekorerer juletreet. Begge to fikk klatre opp på pappas skuldre for å pynte treet med en engel hver.

- Med tvillinger må man gjøre alt to ganger, derfor er det to engler på juletreet, skrev den stolte pappaen under bildet.

Eksene har begge nye kjærester. Mariah dater milliardæren James Packer mens Nick har blitt koblet til tidligere «Top Model»-deltager Winnie Harlow. Likevel har Mariah og Nick også feiret Halloween og thanksgiving sammen.

Mariah delte også et supersøtt bilde av barna, der de er utkledd som alver.

Aktuell med album og bok i julen

At Mariah Carey er i julestemning er det ingen tvil om. I det siste har hun vært travelt opptatt med å promotere sin nye barnebok «All I Want for Christmas Is You» - basert på sin berømte sang.

- Jeg skrev den fordi jeg elsker jul og julemusikk og nå har det blitt min mest berømte sang, sier Mariah til abc News.

I tillegg har hun regissert TV-filmen «A Christmas Melody», der hun også har en av rollene. At jul er en stor begivenhet for Carey-familien er det ingen tvil om.

- Jul er en stor begivenhet hos oss. Vi får besøk av julenissen hvert år og vi har hatt ekte reinsdyr.

LES OGSÅ: Mariah Carey slaktes for diva-oppførsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer