Feirer jul med to eks-menn

- Jeg har sikkert strukturert familielivet annerledes enn veldig mange, sier Eli Rygg.

NÆRT FORHOLD: Eli Rygg ville ikke at barna skulle reise langt for å se fedrene sine. Derfor bor både hun og eksene i Son og feirer jul sammen hvert år.  Foto: Stella Pictures
NÆRT FORHOLD: Eli Rygg ville ikke at barna skulle reise langt for å se fedrene sine. Derfor bor både hun og eksene i Son og feirer jul sammen hvert år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange har kanskje et anstrengt forhold til sine ekser, men Eli Rygg (56) regner sine to eks-menn som nær familie. Hun har tre barn og hver jul feirer hun, barna og eksene høytiden hjemme hos Eli i Sogn.

- Når det først gikk som det gikk, når jeg hadde påført barna mine den sorgen en skilsmisse er, da var det viktig for meg at de i alle fall skulle slippe å reise langt for å se faren sin. Men...ja, jeg har vel sikkert strukturert familielivet annerledes enn veldig mange, sier hun i et intervju med Dagbladet Magasinet.

Rygg gjorde stor suksess på 1980-tallet i NRK-programmet «Portveien 2».

Siden den gangen har hun gått på forfatterskole og gitt ut flere barnebøker, jobbet med vanskeligstilte barn på hjemstedet Son i Akershus og som foredragsholder innen temaene omsorg for barn og meditasjon.

56-åringen har ikke gitt opp troen på kjærligheten.

- Jeg tror på ekteskapet, jeg. Men jeg kan liksom ikke sitte på nettet og lete, på match.com og hva de nå heter, alle sammen, det har jeg aldri gjort. Kommer det noen, så kommer det noen.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om kiloene og skammen  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer