Feirer jul med kjæresten

Kurt Nilsen feirer jul på voksent vis i år - uten sine tre barn.

VOKSENTID: Kurt Nilsen feirer jul sammen med kjæresten Oda i år.  Foto: NTB scanpix
VOKSENTID: Kurt Nilsen feirer jul sammen med kjæresten Oda i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Kurt Nilsen (37) har hatt en travel desember. Med 17 utsolgte konserter, har han gledet tusenvis av publikummere med vakre julelåter.

Nilsens ekstreme program har gått fra Bodø i nord til siste konsert 22. desember i hjemlige trakter i Grieghallen i Bergen.

Da han ga sitt siste bukk for i år, gikk turen til Lier like ved Drammen for å feire juletiden sammen med kjæresten Oda Rivrud (26) - uten barna.

- Det er ikke så farlig nå, når de er så store. Julen dreier seg om ungene. Og voksne som har gode minner om julen. Jeg misunner alle barna julen. Jeg var hos mine barn søndag, delte ut gaver, formante om at de ikke må åpne før julaften, sier han til VG.

Kurt har barna Marte (19) og Erik (16) fra et tidligere samboerforhold og sønnen Lucas (10) med ekskona Kristin Halvorsen.

FAVORITT: Kurt Nilsen har vært en folkekjær artist siden han gikk av med seieren i Idol i 2003. Bildet er fra han opptrådte under Nobels Fredspris-konserten i år.  Foto: NTB scanpix
FAVORITT: Kurt Nilsen har vært en folkekjær artist siden han gikk av med seieren i Idol i 2003. Bildet er fra han opptrådte under Nobels Fredspris-konserten i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fant kjærligheten på jobb

Selv om det er fem år siden gullstrupen ga ut julealbumet «Have Yourself A Merry Little Christmas» i 2010, blir albumet fremdeles sett på som en juleklassiker. Hvert eneste år siden utgivelsen har platen klatret mot toppen på iTunes norske bestselgerliste.

Ikke bare er karrieren på topp, men også på privaten er det lystige tider for bergenseren. Det var i september i 2013 Se og Hør avslørte at Kurt hadde funnet lykken med den vakre Lier-jenta Oda.

Kun to måneder senere, bekreftet sangstjernen forholdet på sin egen Instagram, da han delte et bilde sammen med kjæresten.

Det var mens 37-åringen var dommer i «Idol», det ble søt musikk med Oda. Hun jobbet nemlig som produksjonsassistent i TV-produksjonen.

- Jeg har det veldig, veldig bra. Jeg er forelsket. Hun er bra. Da jeg satt meg ned i dommerstolen på «Idol» fikk jeg lov til å møte en veldig spesiell person. Det er mitt beste øyeblikk i 2013, innrømmet Kurt Nilsen overfor VG like før jul samme år.

LES OGSÅ: Derfor ønsket de å holde bryllupet hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer