Feirer jul med eksen

Madonna planlegger juleferie med eksmannen Sean Penn.

GAMLE FØLELSER: Madonna og skuespiller Sean Penn var gift fra 1985 til 1989. Den siste tiden har eksene tilbrakt mye tid sammen... Foto: All Over Press
GAMLE FØLELSER: Madonna og skuespiller Sean Penn var gift fra 1985 til 1989. Den siste tiden har eksene tilbrakt mye tid sammen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tre år har Madonna (55) vært sammen med den 30 år yngre danseren Brahim Zaibat (25).

Han har fulgt henne på turné og har vært med musikkvideoene hennes. Men nå er forholdet over. Det gjør at veien tilbake i armene til eksmannen Sean Penn (53) nå er vid åpen.

Madonna returnerte nylig fra en tur til Haiti sammen med filmstjernen. De to har tilbrakt mye tid sammen de siste månedene. Paret var gift i fire år før skuespillerens voldsomme temperament førte til skilsmisse i 1989. Sammen har de jobbet med veldedig arbeid til inntekt for jordskjelv-ofrene.

Penn var også blant publikum under Madonnas konsert i Los Angeles i oktober.

- Kjemien deres var helt utrolig. Det virket som Madonna opptrådte kun for ham. Han sa at hun var «utrolig» og «utrolig hot!», sier en kilde ifølge Contactmusic.

BARNEFLOKK: Madonna har til sammen fire barn. Her på tur med Rocco (t.v.), David og Mercy. Eldstedatteren Lourdes var ikke med da bildet ble tatt. Foto: All Over Press
BARNEFLOKK: Madonna har til sammen fire barn. Her på tur med Rocco (t.v.), David og Mercy. Eldstedatteren Lourdes var ikke med da bildet ble tatt. Foto: All Over Press Vis mer

Kilder forteller til den britiske avisen The Sun at det var ledere av Kabbalah-senteret i New York som fikk Madonna på tanken om å dumpe Ziabat.

- Lederen ba henne om å dumpe han. De sa at Brahims energi ikke var riktig for henne og at hun trenger noen eldre. Brahim var bra for henne i en periode, men nå trenger hun noen som er mer på hennes nivå. Hun trenger å utfordres, noe Sean gjør, sier kilden.

- Sean og Madonna ønsker nå å feire jul sammen. Madonna vurderer også å leie et hus på Haiti for å være nære Sean. De er i kontakt med hverandre hele tiden. Venner spøker om at på samme tid neste år vil de være gift, fortsetter kilden.

STYRTRIK: Madonna har vært blant verdens største stjerner i flere tiår. Her i sitt mest ikoniske antrekk i 1989.  Foto: FameFlynet Sweden
STYRTRIK: Madonna har vært blant verdens største stjerner i flere tiår. Her i sitt mest ikoniske antrekk i 1989. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Madonna har vært sammen med flere profilerte menn som Warren Beatty, John F. Kennedy Jr., Alex Rodriguez, Dennis Rodman og Vanilla Ice.

Hun har datteren Lourdes (17) med sin tidligere personlige trener Carlos Leon (47), Rocco (13) med eksmannen Guy Ritchie (45), og adoptivbarna David Banda (8) og Mercy James (8).

LES OGSÅ:  Dumpet 30 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer