Jan Thomas

Feirer jul med bestekompisen

Jan Thomas la om juletradisjonene etter at mora døde brått i 2013. Slik skal kjendisene feire jul i år.

FEIRER MED KOMPISEN: Etter at Jan Thomas' (52) mor gikk bort i 2013, er det blitt tradisjon for ham å feire med bestekameraten Geir og hans mor. Foto: NTB Scanpix
FEIRER MED KOMPISEN: Etter at Jan Thomas' (52) mor gikk bort i 2013, er det blitt tradisjon for ham å feire med bestekameraten Geir og hans mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets største høytid er rett rundt hjørnet, og mange er nok travelt opptatt med de siste forberedelsene før julefreden omsider kan senke seg. Ribbe eller pinnekjøtt - jul på fjellet eller i Syden - folk har høyst forskjellige måter å feire jula på, og det gjelder også kjendisene.

En som i mange år har rømt landet i jula, er kjendisstylist Jan Thomas (52). Overfor Se og Hør forteller 52-åringen at han begynte å reise utenlands etter at mora døde brått i 2013. De siste åra har han riktignok fått en ny tradisjon.

- Jeg skal feire sammen med min beste venn, Geir, som kommer hjem fra USA, og mammaen hans Laila, på Ekeberg i Oslo.

Er det én ting Jan Thomas er svak for i jula, så er det pinnekjøtt. Han spiser det gjerne så ofte han kan.

- Da mamma levde var det bare lov med pinnekjøtt på julaften - ferdig snakket. Derfor tar jeg det litt igjen nå, og tvinger vennene mine til å lage det, forteller han.

Første jul som singel

Jan Thomas' gode venninne, programleder Synnøve Skarbø (49), får en litt annerledes jul i år, etter at det i januar ble det kjent at forholdet til Per-Øyvind Skaarnes hadde tatt slutt etter ni år som kjærester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer