O, JUL MED DIN GLEDE: Liam Hemsworth og Miley Cyrus ser frem til å feire jul sammen med hennes familie som et forlovet par. Foto: NTB Scanpix
O, JUL MED DIN GLEDE: Liam Hemsworth og Miley Cyrus ser frem til å feire jul sammen med hennes familie som et forlovet par. Foto: NTB ScanpixVis mer

Liam Hemsworth og Miley Cyrus

Feirer jul i kjærlighetens tegn

Liam og Miley overrasket på Instagram-siden til Brandi Cyrus.

(SEOGHØR.NO): Skuespilleren Liam Hemsworth (26) og popstjernen Miley Cyrus (24) har hatt et langt og trøblete forhold i rampelyset, men etter at de ble sammen igjen for andre gang virker paret mer forelsket enn noensinne.

I oktober bekreftet Miley at stjerneparet hadde forlovet seg under et besøk på talkshowet til Ellen DeGeneres.

Nå avslører paret på Instagram-siden til Mileys lillesøster Brandi at de også gleder seg til å feire jul sammen.

Brandi la tirsdag ut et bilde som viser at Liam var med på å forberede julefeiringen sammen med familien Cyrus.

Cyrus fam Christmas in full swing 🎄

A photo posted by Brandi Cyrus (@brandicyrus) on

«Cyrus-familiens jul er i full sving» skriver Brandi under bildet av henne selv, Miley, Liam, søsknene Trace og Noah og foreldrene Trish og Billy Ray Cyrus.

Billy Ray Cyrus er også kjent for å ha spilt sammen med Miley i Disney-serien «Hannah Montana».

Da Miley kommenterte forlovelsen hos Ellen DeGeneres avslørte hun også at hun av og til bytter ut diamantringen.

VISTE FRAM RING: Det var denne ringen som i januar fikk ryktene til å svirre om at Miley og Liam hadde forlovet seg. I oktober bekreftet Miley ryktene. Foto: NTB Scanpix
VISTE FRAM RING: Det var denne ringen som i januar fikk ryktene til å svirre om at Miley og Liam hadde forlovet seg. I oktober bekreftet Miley ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er litt rart for dette er faktisk en ekte ring og de fleste smykkene jeg har er laget av gummibjørner og sukkerspinn, så det ser ikke så bra ut sammen. Derfor bytter jeg den av og til ut med en enhjørning eller en tegneseriefigur, fortalte hun - og la til:

- Liam lurer litt på hva jeg driver med, og da svarer jeg: «Ringen er egentlig ikke min estetiske smak, men jeg går med den fordi du elsker meg.»

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Forrige gang paret forlovet seg var i 2012. Den gang varte lykken kun ett år, før paret gikk hver sin vei.

Nå satser stjerneparet alt på at forholdet skal vare livet ut.

Kjærlighetsryktene mellom Miley og Liam begynte å svirre for fullt igjen da de ble sett sammen på Falls Music Festival i den australske byen Byron Bay i starten av januar.

De to stjernene ble observert i het omfavnelse med hverandre, og de delte flere kyss under musikkfestivalen i den lille strandbyen.

Sammen med Hemsworths skuespillerbrødre Chris og Luke, deres koner Elsa og Samantha samt flere venner, hang de på VIP-området hvor de drakk øl og koste seg.

- Miley sier at hun ikke kan vente med å bli fru Hemsworth og vil gifte seg så fort som mulig. Hun sier at hun vil ha det største bryllupet noensinne, sa en kilde den gang til bladet Life & Style.

LES OGSÅ: Miley Cyrus bekrefter forlovelsen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.