EKSOTISK JULEFEIRING:  Petter Stordalen har de siste 20 årene feiret julen på øya Mauritius. I år tar imidlertid han og kona Gunhild med seg reisefølget til Dubai isteden. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
EKSOTISK JULEFEIRING:  Petter Stordalen har de siste 20 årene feiret julen på øya Mauritius. I år tar imidlertid han og kona Gunhild med seg reisefølget til Dubai isteden. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.Vis mer

Gunhild og Petter Stordalen:

Feirer jul i Dubai

Petter Stordalen bryter 20 år gammel tradisjon.

(SE OG HØR): Petter A. Stordalen (54) har de siste 20 årene feiret jul med sine nære og kjære på drømmeøya Mauritius i Det indiske hav, med selskap av 30 personer. I år går også ferden sørover for Petter og kona Gunhild, men da til Dubai.

Etter det Se og Hør erfarer er det mange i storfamilien Stordalen som i år er forhindret fra å delta.

Hovedårsaken til at de i år velger bort paradisøya i Det indiske hav, er at luksushotellet de alltid reiser til, er under oppussing. Planen er å reise tilbake til Mauritius med storfamilien allerede neste år.

I SALG NÅ: I Se og Hørs store julenummer kan du lese mer om Petter og Gunhild Stordalens julefeiring. Faksimile : Se og Hør
I SALG NÅ: I Se og Hørs store julenummer kan du lese mer om Petter og Gunhild Stordalens julefeiring. Faksimile : Se og Hør Vis mer

Blant dem som blir med på årets ferietur er Petters barn Emilie (23), Henrik (21) og Jakob (19) og hans eks-kone Ingrid Fuglehaug (53) og hennes samboer.

Åpnet seg om sykdommen

I november fortalte Gunhild Stordalen i et større intervju med Expressen åpenhjertig om livet, sykdommen, ektemannen Petter, samt engasjementet for hjertebarnet Eat.

- I motsetning til da jeg var frisk, kjenner jeg at jeg går for halv maskin. Jeg må legge utrolig mye mer innsats på å oppnå samme resultater. For kroppen vil ikke, og fungerer ikke som den skal. Jeg trenger for eksempel mye mer søvn enn tidligere, sier hun til avisen.

Eksperimentell behandling

Ektemannen Petter Stordalen uttalte i oktober at Gunhilds tidligere stamcelletransplantasjoner har gått bra.

Han la imidlertid vekt på at behandlingene er eksperimentelle, og at det dermed er umulig å vite når eller om kona vil bli frisk.

- Jeg vet ikke hvordan helsen min vil være i februar, eller hva som skjer til sommeren (...) Jeg er likevel blitt mye flinkere til å verdsette den tiden jeg faktisk har. Samtidig er det slik at hver gang jeg ser meg i speilet, og blir møtt av min egen vaskekostfrisyre, er det en påminnelse om at jeg er alvorlig syk, sa Gunhild til Expressen.

LES OGSÅ: - Kroppen vil ikke, og fungerer ikke som den skal