Feirer forlovelse, men er fortsatt gift med eksen

Mariah Carey og hennes forlovede James Packer er gift på hver sin kant.

FORTSATT GIFT: Mariah Carey forlovet seg nylig med kjæresten James Packer (på bildet til venstre), men er fortsatt gift med eks-mannen Nick Cannon.  Foto: NTB Scanpix
FORTSATT GIFT: Mariah Carey forlovet seg nylig med kjæresten James Packer (på bildet til venstre), men er fortsatt gift med eks-mannen Nick Cannon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag ble det kjent at Mariah Carey (45) er forlovet med sin milliardær-kjæreste James Packer (48).

Forlovelsen fant sted i Careys hjemby New York torsdag, under ett år etter at Carey og Packer ble et par. Nå melder TMZ om et skår i gleden for paret. Begge er nemlig gift på hver sin kant!

Mariahs skilsmisse fra Nick Cannon er ennå ikke klar, på tross av at de gikk hver til sitt sommeren 2014. Seks måneder senere søkte Cannon om skilsmisse, men dette ser ut til å ta lang tid på grunn av økonomiske uenigheter. Eksene har likevel klart å holde en god tone på grunn av sine to barn Monroe og Maroccan og har feiret flere høytider sammen.

SAMMEN FOR BARNA: Mariah og eksmannen Nick Cannon har feiret flere høytider sammen etter bruddet. Her med tvillingene Monroe og Maroccan og Nicks mor.  Foto: Nick Cannon/Instagram
SAMMEN FOR BARNA: Mariah og eksmannen Nick Cannon har feiret flere høytider sammen etter bruddet. Her med tvillingene Monroe og Maroccan og Nicks mor. Foto: Nick Cannon/Instagram Vis mer

Fikk gigantisk forlovelsesring

James Packer er på sin side fortsatt gift med kona Erica. Paret separerte seg i 2013 og Erica er i dag sammen med sangeren Seal, som tidligere var gift med supermodell Heidi Klum.

Mariah og Packer har ikke bekreftet forlovelsen ennå, men sangdivaen ble nylig avbildet med en forlovelsesring på hele 35 karat!

De to møttes for første gang for flere år siden, men romantikken begynte å blomstre for fullt sommeren 2015. Da ferierte duoen og Careys barn sammen i Syd-Europa.

ANDRE EKTEMANN: Carey og Cannon giftet seg i 2008 og søkte om skilsmisse i 2014.  Foto: Pa Photos
ANDRE EKTEMANN: Carey og Cannon giftet seg i 2008 og søkte om skilsmisse i 2014. Foto: Pa Photos Vis mer

Tredje ekteskap for Carey

I september viste paret seg sammen på den røde løperen for første gang, på «The Intern»-premieren i New York. Den gang så de to svært lykkelige ut, og i etterkant har forholdet tydeligvis blitt mer seriøst.

Før jul reiste paret og Careys to barn til skiparadiset Aspen, og Mariah Carey har delt flere bilder fra ferien på Instagram. Ifølge popstjernens Instagram-konto, feiret de nyttårsaften i Packers hjemland Australia.

Dette blir Mariah Careys tredje ekteskap. I 2008 giftet hun seg med skuespiller Nick Cannon og fra 1993 til 1998 var hun gift med musikksjef Tommy Mottola (66).

LES OGSÅ: Mariah Careys nye kropp for ryktene til å svirre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer