Margaret Berger fra «Hver gang vi møtes»:

Feirer ett år som kjærester

«Hver gang vi møtes»-artisten har mye å glede seg over om dagen.

KJÆRESTER: Margaret Berger gleder seg over å snart kunne feire ett år som kjæreste med Glenn Huth Mæland. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KJÆRESTER: Margaret Berger gleder seg over å snart kunne feire ett år som kjæreste med Glenn Huth Mæland. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): Margaret Berger (31) gjør for tiden stor suksess i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Men det er ikke bare foran kameraene 31-åringen opplever søt musikk.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Margaret Berger. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Margaret Berger. Faksimile: Se og Hør Vis mer

I februar fant hun lykken med Glenn Huth Mæland (39) fra Stavanger. Margaret bekreftet den gang forholdet til Dagbladet, men har holdt detaljene for seg selv.

I sommer kom de arm i arm på den årlige Elle-festen i Oslo.

At de to er forelsket er det liten tvil om, og begge har har delt en rekke bilder av hverandre på sosiale medier.

Stor opplevelse

Margaret har ikke lagt skjul på at hun trivdes svært godt under innspillingen av «Hver gang vi møtes», sammen med kjente artistkolleger som Åse Kleveland (67) og Eldar Vågan (56).

– Det var så mange sterke inntrykk. Jeg tror kanskje det sterkeste var følelsen av å finne en slags gjeng med kollegaer, at vi faktisk fikk et så sterkt samhold fra dag én, sier hun til Se og Hør.

OMG baby we're so cool outside in nature and stuff #stavanger #standuppaddleboarding #sup

Et bilde publisert av Margaret Berger (@margaretbergerofficial)

- Jeg var en rampunge

Tidlig i barneårene visste trønderjenta at hun ønsket å stå på en scene. Margaret forteller at hun ikke alltid fulgte reglene og helst gikk sine egne veier.

– Jeg var en rampunge som stakk av hjemmefra, smugrøykte og var fanatisk opptatt av klær. Jeg skiftet 50 ganger daglig. Det gjør jeg fortsatt, sa hun til kvinnebladet Mag i 2004.

«HVER GANG VI MØTES»: Margaret Berger sammen med (f.v.): Ida Maria, Eldar Vågan,Esben Selvig, Hanne Sørvaag, Benny Borg og Åse Kleveland. Foto: TV 2.
«HVER GANG VI MØTES»: Margaret Berger sammen med (f.v.): Ida Maria, Eldar Vågan,Esben Selvig, Hanne Sørvaag, Benny Borg og Åse Kleveland. Foto: TV 2. Vis mer

I 2013 toppet karrieren seg foreløpig – med seier i Melodi Grand Prix og påfølgende fjerdeplass i Eurovision Song Contest i Malmø.

- Nå har jeg roet meg litt ned, men jeg er fortsatt utrolig glad inni meg. Det kunne ikke godt bedre og jeg er kjempefornøyd, sa Margaret til Seoghør.no etter ESC-finalen på svensk jord.

LES OGSÅ: Slik festet Margaret Berger etter Eurovision