Feirer datterens bursdag i en måned

- Jeg vil ikke slutte med dette, sier filmstjernen Katie Holmes.

SKJEMMER BORT DATTEREN: Katie Holmes nøyer seg ikke med én dag når hun skal feire datterens bursdag. «Batman Begins»-stjernen pleier å vie hele april til feiringen! Her forlater mor og datter et hotell i New York i midten av august.  Foto: All Over Press
SKJEMMER BORT DATTEREN: Katie Holmes nøyer seg ikke med én dag når hun skal feire datterens bursdag. «Batman Begins»-stjernen pleier å vie hele april til feiringen! Her forlater mor og datter et hotell i New York i midten av august. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Siden hun ble født den 18. april 2006, har Suri Cruise (5) - datter av filmstjernene Tom Cruise (49) og Katie Holmes (32) - raskt blitt et av verdens mest berømte kjendisbarn.

Tidligere har Katie Holmes ikke lagt skjul på at hun elsker å kle datteren opp i dyre designklær og gi henne et liv som er mer luksuspreget enn det de fleste femåringer opplever.

Nå avslører mamma Katie at også Suris bursdager feires på et vis som er verdig en av USAs største kjendisfamilier.

Feiringen varer nemlig en hel måned!

- Bursdagen til datteren min er favoritt-tiden min på året. Jeg liker å vie hele april måned til henne, siden det var da hun kom til verden, sier Holmes i et intervju med Hello! ifølge nettstedet Contactmusic.

Katie forteller at datteren blant annet får hjelpe til med å arrangere sin egen bursdagsfest.

- Jeg vil at hun skal bli fornøyd og være glad på bursdagen sin, så Suri får velge ut alle tingene. Mens kaken pleier vi å lage sammen, sier hun i intervjuet.

Og ikke overraskende tar den stilbevisste femåringen gjerne det meste av styringen i selskapsforberedelsene.

- Hun er veldig god til å arrangere fester. Hun ville at alle vennene hennes skulle komme, så vi hadde grillfest og hun pyntet bordene og lagde bordkort til alle de andre småjentene. Det er utrolig søtt, og jeg vil ikke sette en stopper for det, forklarer filmstjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 5-åringen har sko verdt 900 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer