FEIRER BURSDAG: Tiger Woods fyller 34 år onsdag. Ifølge X17 feirer han på behandlingshjem. Foto: All Over Press
FEIRER BURSDAG: Tiger Woods fyller 34 år onsdag. Ifølge X17 feirer han på behandlingshjem. Foto: All Over PressVis mer

- Feirer bursdag på sex-klinikk

Tiger Woods skal ha skrevet seg inn på behandlingshjem.

SEHER.NO: Golfstjernen Tiger Woods (34) skal ifølge flere amerikanske medier ha skrevet seg inn på et behandlingshjem i Arizona. Onsdag har han bursdag og fyller 34 år, men feiringen blir nok av den rolige sorten.

Nyhetsbyrået X17 melder at Woods i dagene etter jul har gjort alvor av tankene om å få behandling, men ingenting er offisielt bekreftet.

- Han har vært her i noen dager. Hans rådgivere har tvunget ham til å motta behandling. De tror at dersom han skylder på misbruket som grunn for utroskapet, så har han en sjans til å bli tilgitt av fansen, sier en kilde til byrået.

I Arizona ligger to kjente klinikker, Cottonwood de Tucson som har behandling av sexmisbruk som spesialitet, og The Meadows, som behandler pillemisbrukere.

Det er hevdet at Tiger har sjekket inn på sex-klinikken.

- Han har gått med på å ta en pause fra golfen for å vise verden hvor vondt han har det etter det han har gjort, og vil bevise at han vil gjøre noe med problemene som førte til utroskapet.


Kilden hevder at Tiger har skrevet seg inn på klinikken for å komme raskest mulig tilbake til golfsporten.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Brakk kinnet hans med golfkølle