Feirer bursdag i «Idol»-studio

Fredag fylte Tone Damli 25 år og feiret dagen på jobb som dommer i «Idol».

SEOGHØR.NO: Fredag fylte Norges popprinsesse Tone Damli 25 år. Skjønnheten har et hektisk program, og tilbrakte den store dagen bak dommerbordet i «Idol». 

- Når eg våkna i morgo har eg jammen santen meg bursdag! Du og du... Berre nemne d lissom, skrev Damli på Twitter. 

Timene før TV-innspillingen hadde også Damli brukt til fornuftige gjøremål og startet dagen med en treningsøkt, men en lite hyggelig overraskelse ventet på bilen hennes. 

«Buuuuuursdagsjenta!! Dagen så langt; Nydelig frokost med to fininga, digg trening med @fashioncherry og fantastisk smoothie à la @ahintofpeppermint på @SmoothieXchange Pluss ein parkeringsbot...» skriver hun.

Damli fikk også tid til en lunsj med nevøen Nilo før hun startet TV-innspillingen. 

«Idol»-programleder Stian Blipp benyttet anledningen til å gratulere Tone på direkten. 

- Tone fyller 25 år i dag. Vi har ikke kjøpt noe, så dette er presangen til deg, sa Blipp og gestikulerte til studio rundt seg. 

- Det er den beste bursdagsfeiringen! sa Tone og smilte.

Jubilanten ble også hyllet av publikum som sang bursdagssangen for Damli i TV-pausen. 

I fjor feiret Sogndalsjenta bursdagen sammen med sin daværende kjæreste Aksel Hennie, og skrev da om den flotte dagen på sin blogg. 

- Verdens finaste kjæreste poppa i stillheit opp av senga i 6-draget, da hadde eg allerede vore vaken ei god stund, sov generelt i intervalla gjennom heile natta, i håp om at det snart skulle vere morgon, og bursdagstid, skrev Tone i fjor på sin bursdag. 

I år har hun ikke vært like meddelsom. Etter bruddet fra Hennie har Tone trukket seg litt tilbake fra rampelyset og har ikke oppdatert bloggen siden i midten av februar. 
LES OGSÅ: Møtes de igjen i vennenes bryllup?