Feirer «Bad» med storslått utgivelse

Det superpopulære albumet feirer 25 års-jubileum i sommer.

BAD I 25 ÅR: Bilde fra Michael Jacksons Bad-konsert i Madison Square Garden, i 1988. Foto: Fame Flynet
BAD I 25 ÅR: Bilde fra Michael Jacksons Bad-konsert i Madison Square Garden, i 1988. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Selskapet til Michael Jackson, ledet av hans advokater John Branca og John McClain, gir ut en storslått samlepakke for å feire albumet «Bad» sitt 25 års jubileum.

- «Bad»-eraen representerte at Jackson hadde blitt voksen, og var i full kontroll over hvert eneste aspekt av karrieren sin. Han skrev nesten alle sangene selv, og albumet genererte fem nummer-én hits på rad. En rekord han holdt i 25 år. Det var også første gang Michael turnérte som soloartist. Dette var øyeblikket Michael ble kongen av pop, skriver Branca og McClain i en pressemelding.

Samleboksen inkluderer tre CD-er og en DVD fansen har ventet på i lang tid: Michael Jacksons konsert fra «Bad»-verdensturneen på Wembley Stadium i London. En konsert der den engelske kongefamilien var tilstede i publikum.

Konsertturnéen er verdens største noensinne. Popkongen holdt 123 konserter i nesten halvannet år, for over 4,5 millioner mennesker.

Hans fem konserter på Wembley var de mest suksessrike i Europa, der 504.000 mennesker kom og så ham live.

I forbindelse med 25 års-jubileumet, har hans gamle sponsor, brusprodusenten Pepsi, inngått en ny reklameavtale med Jacksons selskap. De skal produsere over en milliard Pepsi-bokser med Jackson på dette året. Samleboksen kommer i september. Michael-maniaen er løs igjen.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gir ut duett med musikkongene år etter deres død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer