BAD I 25 ÅR: Bilde fra Michael Jacksons Bad-konsert i Madison Square Garden, i 1988. Foto: Fame Flynet
BAD I 25 ÅR: Bilde fra Michael Jacksons Bad-konsert i Madison Square Garden, i 1988. Foto: Fame FlynetVis mer

Feirer «Bad» med storslått utgivelse

Det superpopulære albumet feirer 25 års-jubileum i sommer.

SEOGHØR.NO: Selskapet til Michael Jackson, ledet av hans advokater John Branca og John McClain, gir ut en storslått samlepakke for å feire albumet «Bad» sitt 25 års jubileum.

- «Bad»-eraen representerte at Jackson hadde blitt voksen, og var i full kontroll over hvert eneste aspekt av karrieren sin. Han skrev nesten alle sangene selv, og albumet genererte fem nummer-én hits på rad. En rekord han holdt i 25 år. Det var også første gang Michael turnérte som soloartist. Dette var øyeblikket Michael ble kongen av pop, skriver Branca og McClain i en pressemelding.

Samleboksen inkluderer tre CD-er og en DVD fansen har ventet på i lang tid: Michael Jacksons konsert fra «Bad»-verdensturneen på Wembley Stadium i London. En konsert der den engelske kongefamilien var tilstede i publikum.

Konsertturnéen er verdens største noensinne. Popkongen holdt 123 konserter i nesten halvannet år, for over 4,5 millioner mennesker.

Hans fem konserter på Wembley var de mest suksessrike i Europa, der 504.000 mennesker kom og så ham live.

I forbindelse med 25 års-jubileumet, har hans gamle sponsor, brusprodusenten Pepsi, inngått en ny reklameavtale med Jacksons selskap. De skal produsere over en milliard Pepsi-bokser med Jackson på dette året. Samleboksen kommer i september. Michael-maniaen er løs igjen.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gir ut duett med musikkongene år etter deres død