Feirer 66-års dagen på scenen

Wenche Myhre gjør som hun helst vil på den spesielle dagen.

FEIRER 66-ÅRSDAGEN PÅ SCENEN: Wenche Myhre feirer sin 66-årsdag på scenen i Drammens Teater 15. februar. Foto: Bjørn Opsahl
FEIRER 66-ÅRSDAGEN PÅ SCENEN: Wenche Myhre feirer sin 66-årsdag på scenen i Drammens Teater 15. februar. Foto: Bjørn Opsahl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I sin kjente hit «Når jeg blir 66» synger Wenche Myhre at hun skal gjøre som hun vil, og nå har hun bestemt seg for hvordan hun skal feire dagen.

På bursdagen 15. februar skal hun nemlig stå på scenen i en av fire utsolgte jubileumsforestillinger som er satt opp i Drammens Teater.

Senere skal hun ut på turné 11 andre steder.

I tillegg til showet er Wenche i disse dager aktuell med sin biografi «66», hvor hun blant annet forteller om kreftsykdommen som rammet henne i 2010.

I NRK-programmet Skavlan i oktober, fortalte Myhre  at hun ikke ser på seg selv som friskmeldt selv om hun har begynt å opptre igjen.

- Ordet friskmeldt er ikke et ord jeg synes er riktig når man har fått en slik diagnose. Du må leve med det. Av en forkjølelse kan man bli friskmeldt, men en sånn diagnose må man leve med. Men jeg ble fulgt godt opp, og kreften ble funnet så tidlig. Så jeg har beholdt mitt gamle meg, jeg lever som et villdyr, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Vi har levd hver dag som om den er den siste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer